Hírarchívum - 2015. március

Megjelent a Woolfe: The Red Hood Diaries

Nem először dolgozzák fel a Piroska és a farkast, ezúttal a GRIN Studios vette a bátorságot arra, hogy egy 2,5D-s platformjátékot rittyentsen a kifordított tündérmeséből. Főhősnőnk baltával indul hosszú vándorútra.

Továbbra is jól megy a PlayStation 4 szekere

A Sony Game & Network Services részleg remekül teljesített 2014 utolsó negyedévében. A PlayStation és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások bevételei 16,8 százalékkal növekedtek az előző év hasonló időszakához képest.

A kezdők is belerázódnak a Tekken 7-be

Nem csupán a veterán játékosoknak szól a Tekken 7, a fejlesztők néhány kényelmi funkcióval kedveskednek a kezdőknek. Az egyik ilyen segítség, hogy ők egy gombnyomással hívhatják elő az összetett kombókat is.

RE: Revelations 2 - fizetősek az extra epizódok

Ha nem a lemezes példányba ruháztunk be, vagy nem egyben vettük meg a Resident Evil: Revelations 2-t, fizetnünk kell az extra epizódokért. A két külön fejezettel tekinthető teljesnek az évad.

Elkészült a Pillars of Eternity

Aranylemezre került az Obsidian közösségi pénzből finanszírozott RPG-je, a Pillars of Eternity. A srácok két és fél évet dolgoztak az alkotáson, amit olyan klasszikusok ihlettek, mint a Baldur's Gate vagy a Planescape: Torment.

Korábban jön a Dark Souls 2 felújított változata

A korábban tervezett időpont helyett öt nappal korábban érkezik a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin PC-re és konzolokra, így az amerikai és az európai premier dátuma egybeesik majd. Az örömhír mellé friss képek dukálnak.

Frissítve: Teaser traileren a Pixels

Holnap érkezik meg az Adam Sandler főszereplésével készült, erősen videojátékos ihletésű film, a Pixels első előzetese, viszont egy tíz másodperces ízelítőt már most kaphattok a moziból.

Frissítve: Mobilokra is fejleszt a Nintendo

Megtörtént az elkerülhetetlen: a Nintendo partnerséget kötött a DeNA csapatával, aminek az lesz a feladata, hogy mobiljátékokat készítsen a kiotóiak frencsájzai alapján. Megnyugtatunk mindenkit: nem sima átiratokról lesz szó.

Launch traileren a Final Fantasy Type-0 HD

Amerikában mától, Európában pedig péntektől vásárolható meg a "régi-új" Final Fantasy-játék, a Type-0 HD. Az eredetileg PSP-n bemutatkozott cím felújított változata PS4-re és Xbox One-ra készült el.

Öt percben a Star Citizenről

Egy SXSW-előzetessel még adósak vagyunk nektek, méghozzá azzal az ötperces Star Citizen videomontázzsal, ami azt mutatja be nekünk, mi jó vár majd ránk a játékban. Elképesztő.