Hírarchívum - 2015. március

Gravity Rush Remaster jön PS4-re?

A PlayStation Vita egyik sikercíme, a Gravity Rush jó eséllyel csatlakozik az újrafeldolgozások járatára, a koreai korosztálybesorolási oldalon ugyanis felbukkant a PlayStation 4-es Gravity Rush Remaster.

Mozgásban a Life is Strange: Episode 2

Megérkezett a Life is Strange közelgő második részének, az Out of Time-nak az első előzetese, ami amellett, hogy megismétli az első rész főbb történéseit, röviden felvázolja, mire is számíthatunk majd a folytatásban.

Áprilisban tér vissza Conker a Project Sparkban

A Rare mocskos szájú mókusa egy epizodikus kaland keretében tér vissza a Project Sparkban. Legutóbb az eredeti Xboxra megjelent Conker: Live and Reloadedben találkoztunk vele, de áprilisban úja köszönthetjük a fickót.

Így nézett ki az új Phantom Dust

Februári hír, miszerint a Phantom Dust-reboot fejlesztője, a Darkside Game Studios lehúzta a rolót, mivel a Microsoft egy másik csapatra bízta a fejlesztést. Most belenézhetünk az első verzióba.

Ez az EVE: Valkyrie videó le fog nyűgözni

Jelenleg is tart a CCP házirendezvénye, az EVE Fanfest 2015 Reykjavíkben. Ennek örömére a fejlesztők kiadtak egy lenyűgöző trailert az EVE: Valkyrie-ről, amit elsősorban a VR-szemüvegekre készítenek.

Frissítve: SW: Battlefront - áprilisban láthatjuk?

Tűkön ülve várjuk a Star Wars: Battlefrontot, aligha meglepő, hogy kapva kapunk minden infómorzsán, ami a játékkal kapcsolatos. Most éppen arról pletykálnak, hogy áprilisban láthatjuk először a címet.

A Konami folytatná a Metal Geart - Kojima nélkül

Még mindig kevés a hivatalos infó a tegnap kirobbant Kojima-ügyben, de egyre több jel mutat arra, hogy Kojima és csapata összerúgta a port a Konamival. A pletykák szerint Kojimáék még a cégnél vannak, de nem sokáig...

Mortal Kombat X - mi fán terem a Quitality?

A NetherRealm tegnap esti streamjéből kiderült, hogy a játék büntetni fogja azokat a játékosokat, akik a meccsek vége előtt lelépnek az online arénákból, elkerülve ezzel a vereséget. A Quitalityk keretében a vétkesek feje szétrobban.

Bloodborne - le fognak vágni

A hivatalos Playstation Blog legújabb bejegyzése részletezi a Bloodborne karakter-testreszabási funkcióját. Ehhez egy fő hubba, a főhősünk álmába kell ellátogatnunk, itt léphetünk szintet és vásárolhatunk új elemeket.

Motorcsónakos játék lesz az új Driver

A Ubisoft Driver-sorozatában eddig autókat vezethettünk, ám a mobileszközökre bejelentett folytatásban kizárólag motorcsónakokkal száguldozhatunk. Nem áprilisi tréfa, tényleg készül a Driver: Speedboat Paradise.