Hírarchívum - 2015. június

Lehúzza a rolót a Mojang másik játéka, a Scrolls

Úgy tűnik, a Microsoftnak tényleg csak a Minecraftre volt szüksége a Mojang portfóliójából, a minap a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy nem fejlesztik tovább a másik játékukat, a Scrollst.

The Bard's Tale IV - Chris Avellone lehet az ajándék

Úgy tűnik, most már rendszer lesz belőle, hogy Chris Avellone stretch goalként jelenik meg a klasszikus szerepjáték-folytatások Kickstarter-kampányánál: most a The Bard's Tale IV munkálataiba segíthet be.

Az Unchartedra hasonlít a Visceral Star Wars-játéka

Nolan North volt a Metrocon egyik panelbeszélgetésének a főszereplője, és szerencsénkre különösen beszédes kedvében volt. Elárult ezt azt a Visceral Star Wars-játékáról, és Naughty Dog-fronton is helyzetjelentett.

A Nintendo válaszolt az E3-as kritikákra

A kiotóiak nem szégyellik az E3-as játékfelhozatalukat, szerintük nem követtek el azzal hibát, hogy csak a közeljövőben megjelenő first-party alkotásokra koncentráltak. Ez szép és jó, de ettől még nem kaptunk Zeldát.

Jó sokáig kell várnunk a Shenmue 3 demójára

A Shenmue 3 próbaverzióját kizárólag azok a rajongók kapják meg, akik a Kickstarteren minimum 100 dollárral támogatták Yu Suzuki játékát. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az exkluzív demó csak 2017-ben érkezik.

Nem lesz Halálcsillag a Star Wars: Battlefrontban

Essünk túl a nehezén: az EA szerint nem lesz Halálcsillag-térkép a Star Wars: Battlefrontban, legalábbis gyalogos formában biztosan nem járhatjuk be a filmek ikonikus helyszínét. Van helyette viszont sok más.

Minecraft: Story Mode - a hétvégén új infók jönnek

Tavaly decemberben jelentette be a Telltale, hogy egy epizodikus kalandjátékot készít a Minecraft alapján. Még nem sok konkrétumot tudunk a Minecraft: Story Mode-ról, ám a hétvégén Mineconon mindez megváltozik.

World War Toons - traileren a komolytalan háború

A World War Toons egy hamisítatlan második világháborús shooter lesz, annyi kitétellel, hogy itt karikatúraszerű karakterek lövik halomra egymást, így a képi humor garantált lesz. Most új előzetest kapott a multis cím.

Életjeleket adott magáról a Mafia III

Egyelőre nem biztos, hogy van jelentősége, de attól még reménykedhetünk: a Take 2 több olyan domaincímet is levédetett a minap, ami a Mafia várva-várt harmadik részével kapcsolatos.

Brit toplista: a Batman az év legjobbja eddig

Remekül rajtolt az Egyesült Királyságban a Batman: Arkham Knight, a brit toplista összeállítói szerint a játék "kényelmesen" nyomta le a The Witcher 3: Wild Hunt első heti eredményeit.