Hírarchívum - 2015. június

Ütős rajongói Portal mod érhető el a Steamen

Ha még nincs programod a hétvégére és elkötelezett Portal-rajongónak vallod magad, akkor mi megtaláltuk a megfelelő hétvégi időtöltést. Ugyanis megérkezett a Portal Stories: Mel, egy vaskos tartalommal bíró rajongói mod.

Fallout 4 - terveztek hozzá multit, de kukázták

A Fallout 4 rendezője, Todd Howard a Mashable-nek adott interjúban elárulta, nem vetették el annak ötletét, hogy multiplayer móddal gazdagodjon a Fallout 4. Végül azonban semmi se lett a dologból.

Batman: Arkham Knight - gondok a PS4-es verzióval

Nem elég, hogy egész héten a Batman: Arkham Knight PC-s változatának hibáitól volt hangos a sajtó, most még a PS4-es verzióval is gondok akadtak. A rajongók visszajelzései szerint most a ranglétrával vannak problémák.

Overwatch - Zarya a spájzban

Bastion után egy drabális hölgyemény, Zarya folytatja az Overwatch karaktervideóinak sorát. A rózsaszín hajú lány egy vérbeli katona, aki részecskeágyúval a kézben vág rendet az ellenség soraiban.

A hétvégén ingyen játszhatóak a Total War-játékok

A sorozat 15. szülinapja alkalmából ingyen kipróbálható a The Creative Assembly Total War-szériája. Ez annyit jelent, hogy fél tucat stratégiába mélyedhetünk el a Steamen, amiket aztán kedvezményesen vásárolhatunk meg.

Nézzünk bele a Squadba!

Mint ismert, a Battlefield 2 Project Reality modjáról elhíresült Offworld Industries már egy csapatalapú, taktikai shooteren dolgozik. A Squad egészen hatalmas, 100 fős PvP-t ígér, mindezt totális realisztikussággal.

Az új konzolokra is jön az MX vs. ATV Supercross

A Nordic Games bejelentette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az MX vs. ATV Supercross. Az Encore kiadás feljavított grafikát és egy csomó exkluzív dolgot tartalmaz majd. Megjelenés a negyedik negyedévben.

No Man’s Sky - friss kedvcsinálók érkeztek

A procedurálisan generálódó világűrt felvonultató No Man’s Sky most több mint öt percen át mozog. Űrhajónkkal felfedezhetjük a bolygók felszínét, majd felrepülünk az égbe, ahol némi harc vár ránk. Ígéretes anyag!

Star Wars: Battlefront - még a késés is beleférne

Ha az a szerencsétlen helyzet állna fenn, hogy a Star Wars: Battlefront nem készülne el a premierre, az EA habozás nélkül elcsúsztatna a megjelenést. Ezt maga Peter Moore, a kiadó ügyvezetője nyilatkozta nemrégiben.

Pillars of Eternity - ezek az újdonságok jönnek

A The White March expanzió mellett hamarosan élesedik az Pillars of Eternity 2.0-s frissítése, amellyel javul a csapatunk M.I.-je, élesedik a szóló lopakodás képessége, és kapunk indikátorokat a varázslatokhoz.