Hírarchívum - 2015. június

Grand Theft Auto V - készül az első kiegészítő?

Tűkön ülve várjuk már, hogy a GTA Online-frissítéseken túl valami tartalmasabb kiegészítőt is kapjunk a GTA V-höz, de a Rockstar egyelőre nem hajlandó biztató hírekkel szolgálni a témában.

Batman: Arkham Knight - megjött az első javítás

A Warner Bros. és a Rocksteady kiadta az első javítást a Batman: Arkham Knight PC-s változatához. Habár a patch több bugot is kijavít, a készítők még nem végeztek, hamarosan további frissítések várhatók.

Ratchet & Clank - ennyit számít tizenhárom év

Habár a Ratchet & Clank már PS3-on is gyönyörűen nézett ki, igazán csak akkor válik látványossá a sorozat fejlődése, ha összevetjük a 2002-es első részt a PS4-re készülő feldolgozásával.

A Square Enix is elengedi lassan a régi konzolokat

Immár másfél éve van a piacon a PlayStation 4 és az Xbox One, így logikus döntés a kiadók részéről, hogy elengedik az előző generációt. Az E3 után a Shuichi Kobayashi, a Star Ocean 5 producere beszélt a váltásról.

Megvan a The Swindle megjelenési dátuma

Még február közepén híreztünk a Size Five Games és a Curve Digital lopakodós 2D-s játékáról, a The Swindle-ről. Bő 4 hónappal a bejelentés után most végre megkaptuk a PC-s és konzolos megjelenési dátumokat is.

Yakuza 5 - beszélgetés a fejlesztőkkel

Régóta várnak már a rajongók a Yakuza ötödik részére, mely úgy tűnik, idén ősszel végre megjelenik. A fejlesztők nemrég egy videóban beszéltek a játékról, és válaszoltak pár rajongói kérdésre is.

Launch traileren a MotoGP 15

Egy kicsit megcsúsztunk a MotoGP 15 utolsó előzetesével, mivel a játék már pár napja elérhető. Mindenesetre érdemes megnézni, hátha kedvet kaptok egy kis versenyzéshez.

Star Wars: Battlefront - zárt alfateszt indul

A Battlefield 4-es fiaskó után az EA és a DICE nem kockáztat és rengeteg előzetes tesztet végez a játékaik megjelenése előtt. A Battlefrontnak jövő héten kezdődik a zárt alfatesztje, és már jelentkezni is lehet rá.

Fél órán át mozog a Battleborn

A Gearbox Borderlands-ihlette legújabb játéka, a Battleborn egyfajta MOBA-FPS lesz, amiben közel 25 teljesen eltérő karakterrel vághatunk majd neki a harcoknak, többek között ötfős kooperatív módban is.

Bombshell - akcióban a 3D Realms új játéka

Március óta nem hallatott magáról az eredetileg vadonatúj Duke Nukem-játéknak készülő, végül kisebb problémák után nevet és főhőst is cserélő Bombshell. A hajtás után friss gameplay trailert találtok.