Hírarchívum - 2015. június

No Hope for Us - co-op zombiirtás a böngésződben

Félelmetesen addiktív böngészős játékkal rukkolt elő a budapesti, és amúgy nagyon nem játékfejlesztéssel foglalkozó Mito: a No Hope for Usban egy zombihadsereggel kell leszámolnod, négy darab billentyű segítségével.

Július 11-én lesz a következő MondoCon

Július 11-én tartják meg az idei Nyári MondoCont, a Hungexpóra kilátogatók ezúttal egy hatalmas nyári fesztiválon, vagy ahogy a japánok mondják, matsurin vethetnek részt. Részletek és programok a hírben.

Friss ízelítők a nyár szuperhősfilmjeiből

Új kedvcsinálót kapott az Ant-Man és az új Fantastic Four is. Habár mindkettőben elég sok a korábbi előzetesekben már látott jelenet, erre a pangós hétfői napra pont megteszik.

Batman: Arkham Knight - szuper mod a PC-seknek

Remek kis modot kapott a Batman: Arkham Knight PC-s változata, a kiegészítő telepítése után a játék valamennyi játszható karaktere a free roam-részben is elérhetővé válik. (A hír spoileres lehet!)

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szomorú hírrel szolgálhatunk, a héten hivatalosan is kezdetét vette a nyári uborkaszezon. Lesznek ugyan játékmegjelenések a következő hetekben, de sok jóra ne számítsatok!

Jövő héten mutatkozik be az új Baldur's Gate

A hivatalos weboldalon megjelent visszaszámláló szerint a jövő hét végén mutatkozik be az új Baldur's Gate, ami a Beamdognál készül, és az első, illetve a második rész közötti eseményeket meséli el.

Fallout 4 - amit még tudnod kell a Pip-Boy Editionről

Habár a Fallout 4 gyűjtői kiadásához mellékelt Pip-Boy meg tud birkózni a legtöbb iOS-es és androidos okostelefonnal, az extrém nagy készülékeket nem tehetjük majd bele.

Uncharted 4 - szerdán láthatjuk a teljes E3-as demót

Méretes Uncharted 4-demóval jelent meg a Naughty Dog az idei E3-on, ennek viszont csak egy részét láthatta a nagyközönség, a teljes anyagot zárt ajtók mögött mutatták meg a sajtónak.

Gears of War: Ultimate Edition - a béta számokban

Most, hogy véget ért a Gears of War: Ultimate Edition bétatesztje, a készítőkből szinte kötelező módon előtört a Frei Tamás, és mindenféle számot osztottak meg velünk a próbaidőszakkal kapcsolatban.

ARK: Survival Evolved - fizetés a hibavadászatért

Érdekes ajánlattal rukkoltak elő az ARK: Survival Evolved fejlesztői: ha olyan hibát tudsz mutatni a srácoknak, amely kihasználása esetén negatívan hat a játékmenetre, illetve a szerverek stabilitására, 200 dollárt kapsz cserébe.