Hírarchívum - 2015. augusztus

15 percig mozog az új Hitman

Negyedórás gameplay videót kapott az új Hitman, melyben a Showstopper című küldetésbe nyújtanak betekintést a fejlesztők. Bérgyilkosunk számára egy sor lehetőség adott lesz a feladata teljesítéséhez.

Mortal Kombat X - nem jön az előző generációra

Oly sok halasztás után a Warner Bros. kibökte: nem adják ki a Mortal Kombat X PlayStation 3-as és Xbox 360-as kiadását, a port ugyanis nem tudja hozni a kiadó által elvárt minőségi szintet.

Film készül a Borderlands alapján

A Fassbender-féle Assassin's Creeed első képe után következzen egy másik filmes hír, amely fontos lehet a játékosok számára: úgy néz ki, hogy a mozivásznakra költözik a Borderlands-sorozat.

Mégsem jelenik meg idén az XCOM 2

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén az XCOM második része. A fejlesztők nem kerteltek, elmondták, hogy egész egyszerűen több időre van szükségük ahhoz, hogy befejezzék a játékot.

Nem barátkozik a Steammel a Fable Legends

Habár a Microsoft több játékát is kiadja majd PC-re a közeljövőben, arra készüljünk fel, hogy a Windows 10-exkluzivitás mellett a Steam-támogatásról is lemondhatunk majd.

MGS V: The Phantom Pain - hiányzó letöltőkódok

A Redditen olvasható panaszáradat szerint hoppon maradtak azok a rajongók, akik előrendelték a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain PS4-es Day One Editionjét, a csomag ugyanis nem tartalmazta a szükséges letöltőkódokat.

Just Cause 3 - videónaplón a pusztítás

Mi másról szólhatna egy Just Cause-videónapló, mint a sorozat védjegyének számító mértéktelen pusztításról. A sorozat második részében az Avalanche csapata a mögöttes technológia hátteréről mesél részletesebben.

LawBreakers - befutott a gameplay trailer

Az ígéreteknek megfelelően ma délután megérkezett Cliff Bleszinski legújabb játékának, a LawBreakersnek a bemutatkozó játékmenet-kedvcsinálója, ami egy meglepően kellemes, nagyon pergős játék képét festi le.

Total War: Warhammer - a törpéken a sor

Folytatódik a Warhammer univerzumában játszódó Total War-játék fontosabb karaktereinek, egységeinek a bemutatása. A sort ezúttal a mindig harcoskedvű törpökkel folytatta a The Creative Assembly.

This War of Mine - PS4-re és Xbox One-ra is

A 11 Bit Studios szívbemarkoló háborús túlélőjátéka, a This War of Mine a PC-s és mobilos megjelenést követően jövő év elején PlayStation 4-en és Xbox One-on is beszerezhető lesz. Megéri!