Hírarchívum - 2015. augusztus

Below - 9 percnyi procedurálisan generált kaland

Az E3-as, közel húszperces bemutató után ismét mozgás közben leshető meg a Capy Games PC-re és Xbox One-ra is fejlesztett, procedurálisan generált helyszínekkel operáló kalandjátéka, a Below.

Már össze is jött a pénz a Divinity: Original Sin 2-re

A fejlesztőket is meglepte, hogy alig indították el a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampányát, de össze is gyűlt a munkálatokhoz kért pénz. Egyébként még bő egy hónap van hátra az adományozásból.

Ma éjjel újra felbőgnek a Street Fighter V szerverei

Ma éjszaka újraindítják a Street Fighter V bétatesztjét, és onnantól kezdve öt napon keresztül tolhatjuk majd a Capcom legújabb verekedős játékát. A jó hír mellé érkezett egy új karakterbemutató is.

Demót kapott a Dying Light

Ha még nem vásároltad meg az év elején megjelent Dying Lightot, de mindenképpen kipróbálnád, ennél jobb alkalmad nem is lehetne rá: a minap megjelent a játék demója, ami háromórás játékidőt biztosít.

Mozgásban a Cossacks 3

Végre mozgóképet is tudunk mutatni nektek a Cossacks harmadik részéből, három rövid videó érkezett a GSC Game World várva-várt stratégiai játékáról. Oké, nem túl mozgalmas anyagok, de kedvcsinálónak pont jók!

Óriási leépítések az Angry Birds fejlesztőjénél

Hiába rajtolt szépen az Angry Birds 2, és hiába áll a küszöbön több nagyobb projektje is a Roviónak, a fejlesztőcég óriási leépítésekre készül. A közleményük szerint "túl sok dologgal foglalkoztak" egyszerre.

HWSW: Egyelőre nagy siker a Windows 10

Egy hónapja jelent meg a Windows 10, az első napok óvatossága után az elmúlt néhány héten már széles körben teríti a szoftvert a Microsoft - olvasható nagytestvérünk, a HWSW cikkében.

The Park - rettegés a vidámparkban

Nagyon régóta nem láttunk már single playerre szabott játékot a norvég Funcomtól, a minap azonban bejelentett egyet a csapat: a The Park egy vidámparkban játszódó horrorjáték lesz.

Nyúlfarknyi teaser érkezett az új Star Warshoz

Zakatol a hype-vonat, nagyon-nagyon rövid teaser érkezett a decemberben mozikba kerülő Star Wars: The Force Awakenshez. A videó négy jelenetből áll, ebből kettő teljesen új, és az egyik a sztori szempontjából is érdekes.

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.