Hírarchívum - 2015. augusztus

Gameplay traileren a Sword Coast Legends

A PAX Prime apropóján újra hallatott magáról a Dungeons & Dragons világán játszódó szerepjáték, a Sword Coast Legends. A szeptember végén érkező alkotás egyedül és multiban is epikus élményt nyújt.

Dragon Age: Inquisition - íme, az utolsó DLC

Trespasser címen fut a Dragon Age: Inquisition utolsó sztori DLC-je, amely végre lezárja a játék történetét. Inkvizítoraink ezúttal a Qunari-fenyegetéssel néznek szembe, újra egyesíteni kell a csapatunkat.

Tényleg 2016-ban jön a Final Fantasy XV

Reménykedtünk abban, hogy az idei PAX Prime-on végre lehull a lepel a Final Fantasy XV pontos megjelenési dátumáról, de végül csak annyit erősített meg a Square Enix, hogy jövőre kerül a boltokba a JRPG.

Street Fighter V - 10 percnyi bunyó Mikával

A héten nem csak újraindult a kezdetben komoly problémáktól szenvedő Street Fighter V PlayStation 4-es bétája, de a Capcom bemutatott egy új karaktert is, Mikát. A legújabb tízperces bemutató rá koncentrál.

Ismét akcióban a Battleborn

A Gearbox Borderlands-ihlette legújabb játéka, a Battleborn egyfajta MOBA-FPS lesz, amiben közel 25 teljesen eltérő karakterrel vághatunk majd neki a harcoknak, többek között ötfős kooperatív módban is.

10 percig mozog az Uncharted-kollekció

Ha az előző generáció alatt lecsúsztál a PlayStation 3-kínálat egyik legjobb sorozatáról, az Unchartedról, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold Nathan Drake kincskeresős kalandjait. Ha mi nem, az új bemutató meg fog győzni!

Újabb előzetesen a Bombshell

Friss előzetessel jelentkezett a 3D Realms eredetileg új Duke Nukem-játéknak tervezett, később jogi problémák miatt módosított alkotása, a Bombshell. Az új trailer a főhősnő pusztító erejét hivatott bemutatni.

Ősszel jelenik meg a Guild Wars 2: Heart of Thorns

Az NCSoft és az ArenaNet a Twitteren jelentette be, hogy a Guild Wars második részének első tartalmas kiegészítője, a Heart of Thorns október 23-án kerül boltokba. Hamarosan zárt bétatesztek is indulni fognak.

Teaser traileren a King’s Quest: Episode 2

Júliusban mutatkozott be az ötrészesre szabdalt King's Quest-sorozat első darabja, az A Knight to Remember, amit még az év vége előtt követni fog a folytatás. Ennek apropóján trailert kapott a Rubble Without a Cause epizód.

HTC Vive - idén csak limitált darabszámban

Habár a HTC és a Valve azt ígérte, hogy még idén elérhetővé válik a Vive fantázianevet viselő VR-szemüvegük, a legutóbbi nyilatkozatuk alapján kijelenthető: gyakorlatilag ők is csak jövőre rajtolnak.