Hírarchívum - 2015. augusztus

Ismét mozog a Mount & Blade 2: Bannerlord

A Taleworlds semmit nem bíz a véletlenre, a Mount & Blade folytatása csak úgy hemzseg az új funkcióktól. Lesznek itt irányítható ostormgépek, fegyvercraftolás és visszajátszások is - nézzük meg mindet tüzetesebben!

PlayStationre is megjelent a Goat Simulator

A Coffee Stain Studios játéka egyre több platformon veti meg a patás lábát, ma PS3-on és PS4-en jelent meg a Goat Simulator. Ezekben a kiadásokban debütál az alkotás új funkciója, a GoatVR.

Ilyen lesz az új mobilos The Walking Dead

Mint ismert, a Next Games készíti mobilokra a The Walking Dead: No Man’s Landet. A játék rendelkezik a filmsorozat jogaival, így a közkedvelt szereplők is feltűnnek benne. Itt az első gameplay trailer.

Mafia III - így fest az 1968-as New Orleans

Az idei Gamescom egyik kellemes meglepetése volt, amikor a Take Two lerántotta a leplet a Mafia harmadik részéről. Az új rész a füstös kocsmáktól és jazz zenétől hangos New Orleans városában játszódik majd.

GC 2015: Hét percig mozog a Fallout 4

A Bethesda a múlt héten zárt ajtók mögött demózta a Fallout 4-et a kölni rendezvényen, egy szemfüles néző az egész prezentációt lekamerázta és feltöltötte az egyik legnagyobb pornóoldalra. Igen oda, nem írtunk el semmit.

GC 2015: Végre jöhet a WarCraft 4?

Az IGN mikrofonvégre kapta a StarCraft II: Legacy of the Void producerét, Tim Mortent, aki a vele készített interjúban elmondta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a csapat következő játéka egy új WarCraft legyen.

Hitman - csak 2016-ra teljesedik ki a tartalom

Az év végén boltokba kerülő új Hitman-játék ugyan tartalomban gazdag, teljesen kész játék lesz, a premier napján azonban mégse lesz teljes, jövőre ugyanis folyamatosan érkeznek majd az újabb küldetések, megbízások.

Need for Speed - tartalmas DLC-kre számíthatunk

Két év után idén ismét kapunk egy új Need for Speed-játékot, a fejlesztésért felelős Ghost Games pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy a premiert követően is tartalomban gazdag DLC-kel üthessük el az időnket.

CoD: Black Ops 3 - ezeket kapod a bétában

Érkezett egy friss Call of Duty: Black Ops 3 trailer, ami a hamarosan elrajtoló multiplayer béta által kínált lehetőségeket mutatja be. Kapunk 3 térképet, 7 játékmódot, specialista-rendszert és raklapnyi személyre szabást.

GoW: Ultimate Edition - szebbek lettek a sáskák is

Megérkezett a Gears of War: Ultimate Edition fejlesztésének hátterét bemutató videónapló-sorozat legújabb része. Ebben a The Coalition a helyszíneken és a Locustokon végzett változtatásokat mutatják be.