Hírarchívum - 2015. szeptember

Jövő januárban jön a The Witness

Végre napra pontos megjelenési dátumot kapott a Braid alkotójának, Jonathan Blownak a legújabb játéka, a The Witness. A hat évvel ezelőtt bejelentett játék január végén jelenik meg, PS4-re és PC-re.

Premier előtti traileren a LEGO Dimensions

Bár még több mint egy hét hátravan a LEGO Dimensions megjelenéséig, a Warner Bros. Inc. most mégis kiadta a Disney Infinity trónfosztójának ígérkező, univerzumok egész sorát egymásnak eresztő játék utolsó trailerét.

Uncharted 4 - megvan a multis bétateszt dátuma

A Sony végre elárulta, hogy mikor élesedik a Uncharted 4: A Thief’s End többjátékos bétatesztje. Decemberben az Uncharted: The Nathan Drake Collection tulajdonosai vethetik bele magukat a mókába.

Bővített sztoritraileren a Final Fantasy XV

Emlékeztek még a Gamescomon levetített Dawn című előzetesre? A Square Enix a Tokyo Game Showra elhozta a bővített változatot, néhány screenshottal kiegészítve. Hősnőnk, Luna egyre szexibb.

Dead Island: Epidemic - vége a dalnak

Nem lett hosszú életű a Dead Island mellékága, a MOBA műfajban jeleskedő Epidemic. Ez annyit jelent, hogy a játék már soha nem fog kilépni a korai hozzáférésű státuszból, októberben leállnak a szerverek.

Ilyen lesz a Metal Gear Online

A Konami most egy gameplay videó keretében részletesen bemutatja, hogy mi vár ránk a Metal Gear Online-ban október elején. Borsot törhetünk más játékosok orra alá pontokért, s akár 16 fő eshet egymásnak.

Nyílt bétatesztje lesz a Star Wars: Battlefrontnak

Noha még nem tudjuk pontosan, hogy mikor indul a Star Wars: Battlefront bétatesztje, az már biztos, hogy offline és online játékmódokat is tartalmazni fog a kliens, lesz split-screen, és nyitott lesz mindenki számára.

Áprilisban jön hozzánk a Dark Souls III

A Bandai Namco megerősítette, hogy a From Software szerepjátéka 2016 áprilisában landol Európában. Jó hír, hogy már októberben elindul a bétateszt PS4-en, amire még nem késő jelentkezni. Friss gameplayt is mutatunk.

HWSW: "Dislike" gombon dolgozik a Facebook

Dislike gombon, de legalábbis valami hasonlón dolgozik a Facebook, a vállalat vezérigazgatója szerint. Mark Zuckerberg egy fórumon beszélt a jól ismert "tetszik" gomb mellé kerülő új opcióról - írja a HWSW.

Itt az új Humble Bundle, főszerepben a Total War

Két nappal ezelőtt rajtolt el a legújabb Humble Bundle akció, amelyben a Total War-sorozat kapta a főszerepet. Elképesztő mennyiségű tartalom ütheti a markodat, nagyon jó áron!