Hírarchívum - 2015. szeptember

Újra kiegészül a 13 éves Age of Mythology

Tavaly landol a Steamen az Age of Mythology: Extended Edition, az eredetileg 2002-ben megjelent valós idejű stratégia minden földi jóval megpakolt kiadása. A játék hamarosan új hivatalos kiegészítőcsomagot kap.

Warhammer: End Times - akcióban a Witch Hunter

A Fatshark folytatja a Left 4 Deadre hajazó kooperatív akciójátéka karakterbemutatóit, ezúttal a boszorkányvadász kapja a főszerepet. A fickó karddal, baltával és pisztollyal írtja a skaveneket.

Visszatért a BioWare-hez a Mass Effect írója

Drew Karpyshyn olyan játékok sztorijáért felelt, mint az első Mass Effect és a Star Wars: Knights of the Old Republic. Az úriember négy év után tért vissza a BioWare-hez, miután legutóbbi könyvtrilógiáját befejezte.

CoD: Black Ops 3 - az előző részek tartalmából

Hihetetlen, de igaz: a Black Ops-játékok 112 év történéseit mesélik el. Az új fejezet megjelenése előtt most egy videóban mutatják be nekünk, hogy mi történt eddig. Igazán szövevényes sztori, nem árt felfrissíteni az emlékeket.

Dead or Alive Xtreme 3 a PlayStation VR-ral

A Team Ninja harmadszorra is a napfényes tengerpartra küldi a Dead or Alive szexi amazonjait. A Dead or Alive Xtreme 3 2016-ban jelenik meg Japánban és támogatja majd a PlayStation VR-t is. Csorgassuk a nyálunkat!

Kulisszák mögött a RollerCoaster Tycoon World

Habár a rajongók korábban leszedték a keresztvizet a RollerCoaster Tycoon Worldről, az Atari azóta alaposan átdolgozta a vidámparkos stratégia grafikáját. Most benézhetünk a színfalak mögé.

2016-ra csúszik a Persona 5 is

Még egy fontos bejelentés érkezett a Tokyo Game Showról. Ha arra számítottál, hogy a Persona 5-tel már idén játszhatsz majd PS3-on és PS4-en, akkor csalódnod kell. Az Atlus szerint csak jövőre lesz belőle valami.

Ilyen lesz az Xbox One új dashboardja

A Preview-program résztvevői már a hétvégén lecsaphatnak az Xbox One új rendszerfrissítésére, amely elég alaposan átalakítja a konzol menürendszerét. Most Major Nelson mutatja be nekünk az új dashboardot.

Final Fantasy XV - chocobo-lovaglás és horgászat

Két friss Final Fantasy-hírrel szolgálhatunk vasárnapra: PC-re és mobilokra érkezik a Final Fantasy Type-0 Online, illetve vadiúj gameplayt mutatunk a Final Fantasy XV-ről - fókuszban a chocobo-lovaglással és a horgászással.

Jön a BioShock Collection PS4-re és Xbox One-ra?

Egy dél-afrikai online bolt idő előtt megszellőztette a BioShock Collection nevű csomagot, amely a jelek szerint mind a három BioShock-játékot tartalmazza felújított grafika mellett. Lehet, hogy már idén megjelenik.