Hírarchívum - 2015. szeptember

Új előzetest kapott az Unreal Tournament

Régen hallottunk már az Unreal Tournament felől, pedig a játék gőzerővel készül, hamarosan érkezik is hozzá egy nagyobb frissítés. Ennek apropóján tudunk mutatni nektek egy új előzetest.

Frissítve: Konzolcsomag az AC: Syndicate-tel

A Sony bejelentette, hogy egy új konzolcsomag érkezik az Assassin's Creed: Syndicate-tel. A bundle 1 TB-os merevlemezzel szerelt PS4-et tartalmaz, és az új Assassin's Creed mellett megkapjuk a Watch Dogsot is.

Nem lesz több Bloodborne-kiegészítő

Habár eredetileg két DLC-t szeretett volna készíteni a From Software, végül úgy döntött, hogy a The Old Hunters lesz a Bloodborne első és utolsó nagyobb kiegészítője. Azt is elmondta, miért.

Filmes híreket mondunk

Nem arról van szó, hogy új rovatot indítanánk vagy ilyesmi, de megint összejött néhány érdekesebb filmes hír, ezért úgy gondoltuk, érdemes lenne őket megosztani veletek egy összeállításban.

Egy új konzol árába fáj majd a PlayStation VR

Eddig egyik VR-szemüveg gyártója sem volt hajlandó elárulni, mennyibe kerül majd pontosan a kiegészítője, de a célozgatás gőzerővel zajlik. Most épp a Sony beszélt egy kicsit a PlayStation VR-ról.

Újra lehet támogatni a Shenmue III-at

Habár a Shenmue III Kickstarter-kampánya már véget ért, PayPalen keresztül még lehet támogatni a projektet az év végéig. Itt a lehetőség arra, hogy a többi stretch goalt is elérje a fejlesztés!

Nagyobb fokozatra kapcsol a Rocket League

Valószínűleg a készítőket is meglepte, hogy mennyire népszerű lett a Rocket League, amiből a hírek szerint akár film is készülhet majd a jövőben. A játék támogatása sem áll le, októberben jön az új DLC.

Resident Evil-videók érkeztek Tokióból

A Capcom két Resident Evil-projektet is magával vitt a Tokyo Game Showra, most pedig a Resident Evil Zero HD-ból és a Resident Evil: Umbrella Corpsból is tudunk gameplayt mutatni nektek.

Star Wars: Battlefront - bővebben a Hero Systemről

Nem árt, ha tisztában vagy a Star Wars: Battlefront hősrendszerével, elvégre ennek a segítségével bújhatsz olyan ikonikus karakterek bőrébe, mint Luke Skywalker, Darth Vader, vagy épp Boba Fett.

2016-ra csúszik a Star Fox Zero

A designer, Shigeru Miyamoto sajnálkozva adta tudtunkra, hogy mégsem jelenik meg idén Wii U-ra a Star Fox Zero. Bár a fejlesztés jól halad, a Nintendónak kicsivel több időre van szüksége a befejezéshez.