Hírarchívum - 2015. szeptember

Sztoritrailert kapott a SOMA

A jövő héten érkezik a Frictional Games hátborzongató horrorjátéka, a SOMA, amely egy vízalatti kutatóbázison játszódik. A legújabb trailer a történetre fókuszál: hová tűnt a sok kaja a PATHOS-II-ről, miért őrült meg mindenki?

Elérhető a Unreal Engine 4 – Infiltrator techdemó

A VR-ra kihegyezett Showdown után újabb Unreal Engine 4 techdemót tölthetünk le az Epic Games jóvoltából. Az Infilratort eredetileg a 2013-as GDC-n láthattuk, de most kedvünkre tesztelhetjük a PC-nken.

BF: Hardline - megérkezett a Robbery DLC

Ha rendelkezel prémiumtagsággal, akkor már töltheted a Battlefield: Hardline legújabb kiegészítőjét, a Robberyt. A csomag négy új pályát és egy friss játékmódot tartalmaz - gameplay trailert mutatunk róla.

Jövőre jön a Ghost in the Shell: First Assault

Áprilisban jelentette be a Nexon, hogy Európában is megjelenik a korábban Ghost in the Shell Online néven futó multis lövölde. A minap a kiadó megerősítette, hogy a premier jövőre esedékes, de októberben már bétázhatunk.

Az összes konzolos fejlesztését dobta a Konami?

Lapértesülések szerint a Konami tényleg befejezi az AAA-s videojátékok fejlesztését, a Pro Evolution Soccer-sorozatot kivéve. Ráadásul a Fox Engine-ért felelős direktor is elhagyta a céget - durva pletykák ezek.

Elstartolt a World of Warships

Az ígéreteknek megfelelően a minap élesedett a World of Warships végleges verziója. A Wargaming multiplayerre kihegyezett free-to-play címében tíz térkép, négy osztály és több tucat hadihajó kapott helyet.

Street Fighter V - Karin is csatlakozik

A Tokyo Game Shown mutatta be a Capcom a Street Fighter V következő játszható, a rajongók számára már ismerős bunyósát. Karin a rajongók szavazata alapján kerülhetett a játékba.

Dishonored 2 - irány a napos Karnaca

A Dishonored 2 legújabb videójában az Arkane Studios kreatív igazgatója, Harvey Smith mesél a folytatás teljesen új, Dunwallnál bizalomgerjesztőbb helyszínéről, a napos, patkánymentes Karnacáról.

PvZ: Garden Warfare 2 - az új kasztok

A Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 legújabb videója a sorozat második részében bemutatkozó új kasztokat, növényeket és zombikat vonultatja fel. Lesz belőlük bőven: 14 kaszt és több mint 100 karakter vár ránk.

Ghost Recon: Wildlands - kulisszák mögött

Vadonatúj kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a Ghost Recon: Wildlands. Ebben azt részletezik a készítők, mennyire ügyeltek, hogy hitelesen ábrázolják a játék drogcsempész és katonai vonalát.