Hírarchívum - 2016. augusztus

Sierra-játékok az új Humble Bundle-ben

Új Humble Bundle érkezett, melyben az Activision által feltámasztott Sierra klasszikusait vásárolhatjuk meg nyomott áron. Egy dollárért például már az egész Police Quest-kollekció a mienk lehet.

Civilization VI - India és Gandhi

Folytatódik a Civilization VI videósorozata, melyben a játékban választható frakciókról tudhatunk meg többet. Ezúttal Indiával és híres vezetőjével, Gandhival ismerkedhetünk meg.

Launch traileren a PlayStation 4-es Verdun

Immár PlayStation 4-re is elérhető az első világháborús multiplayer FPS, a Verdun. A megjelenés alkalmából egy közel háromperces launch trailer is érkezett a játékhoz.

Elkészült a Forza Horizon 3, itt a PC-s gépigény

A Forza-fanoknak is jutott egy jó hír mára, a Turn 10 bejelentette, hogy elkészült a Forza Horizon 3 munkálataival, és már csak a játék lemezeinek sokszorosítása van hátra. Időszerű volt hát, hogy a PC-s gépigényről is megtudjunk valamit.

Megjelent a World of Warcraft hatodik kiegészítője

Megjelent a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a várva-várt premiert pedig launch trailerrel ünnepli a Blizzard. Az előzetes az adalék sztoriját vázolja fel a rajongóknak, méghozzá a játék motorjával készült átvezetők társaságában.

Elrajtolt a Battlefield 1 nyílt bétatesztje

Ha feliratkoztál a Battlefield Insider hírleveleire, jó eséllyel már meg is kaptad a kódodat hozzá, egyébként pedig holnap ugorhatsz neki a tesztelésnek. A PS4-en játszók megússzák a PS Plus-előfizetést, az xboxosoknál viszont kötelező a Gold.

System Shock 3 - befutottak az első concept artok

A Polygon egy kisebb adag infómorzsa társaságában mutatta be nekünk a System Shock 3 első artworkjeit. Ahhoz képest, hogy éveket kell várnunk a megjelenésére, sikerült felcsigázniuk bennünket a fejlesztőknek.

Westworld - traileren az ígéretes HBO-sorozat

Az HBO ezúttal egy 1973-as filmet készül remake-elni, a Westworld egy futurisztikus vidámpark történetét meséli el. Ha belépőjegyet váltasz, egy androidok által benépesített vadnyugati világban találod magad.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Késik a Gran Turismo Sport, és nem tudjuk, mennyit

Maga Kazunori Yamauchi jelentette be a hivatalos PlayStation Blogon, hogy elhalasztották a Gran Turismo Sport megjelenését. A játéknak novemberben kellett volna boltokba kerülnie.