Hírarchívum - 2016. augusztus

Bezár a Ghost Recon Phantoms

A Ubisoft úgy döntött, hogy leállítja négy free-to-play címének szervereit, így még ebben az évben bezár a Ghost Recon Phantoms, a The Mighty Quest for Epic Loot, a Might & Magic: Duel of Champions és az Endwar Online.

Blogajánló: A félkész játékok korát éljük?

Maktub blogjában korunk egyik legégetőbb problémájával, a félkész játékokkal foglalkozik. Sajnos a No Man's Sky megjelenése után újra aktuálissá vált a téma, mivel a játék nem éppen azt nyújtotta, amit sokan vártak.

Virginia - a Twin Peaks és az X-Akták találkozása

Az 505 Games legújabb játéka, a Virginia egy eredeti, noir hangulatú detektív történetet mesél majd el, így nem meglepő, hogy olyan alkotások szolgáltak ihletforrásként, mint a Twin Peaks, a Fargo vagy a True Detective.

Resident Evil 7 - rémisztő történetben lesz részünk

Az amerika korosztálybesorolásért felelős ESRB-nek köszönhetően kiderült, pontosan miről fog szólni a jövő év elejére datált Resident Evil 7. Végre megismerkedhetünk a főszereplővel és a sztori első részleteivel.

Gears of War 4 - ilyen lesz a Reclaimed térkép

A Gears of War 4 esetében egy ideje a fókusz átkerült a játék kampányának népszerűsítésére, de nem szabad a multiplayer módról sem megfeledkezni. Szerencsére az IGN le is csapott egy új bemutatóra.

BioShock: The Collection - van fél órád?

Szeptember közepén mutatkozik be a BioShock-részek egybecsomagolt, grafikailag is felturbózott kiadása, a BioShock: The Collection. A legújabb videóhármas jóvoltából pedig most belenézhetünk mindhárom felújított részbe.

Kulisszák mögött a The Tomorrow Children

Szeptember első hetében debütál a The Tomorrow Children, szóval a Sony ellátogatott Kiotóba, a Q Games főhadiszállására, ahol aztán az alkotók rengeteg érdekességet árultak el játékukról.

ReCore - így fest a gyűjtői kiadvány

Korábban megismerkedtünk már a szeptemberi megjelenések sorát gyarapító ReCore pofás gyűjtőknek szánt kiadásával. A brit GAME áruházlánc viszont volt olyan jófej, hogy egy videón is bemutatta a teljes csomagot.

15 perces bemutatón a Vampyr

Sajnos nem egy új negyedórás bemutatóról van szó, hiszen az E3-on már láthattuk a Remember Me alkotóinak legújabb produkciójának pre-alfa kedvcsinálóját. Viszont ha akkor lecsúsztál a demóról, akkor itt az idő, hogy bepótold!

Megjelenési dátumot kapott a konzolos Dear Esther

Bár nem mai játék a Dear Esther, konzolokon mégis csak most mutatkozik be az Amnesia: A Machine for Pigs, valamint az Everybody's Gone to the Rapture alkotóinak fejlesztése. A kiadó most azt is elárulta, pontosan mikor.