Hírarchívum - 2016. augusztus

Battlefield 1 - másfél hétig tart majd a nyílt béta?

Azt már tudjuk, hogy napokon belül elrajtol a Battlefield 1 publikus megmérettetése, az viszont még mindig tisztázatlan, meddig is tart majd a béta. Egy kiszivárgott levél szerint szeptember elején lesz vége a tesztkörnek.

Final Fantasy XV - 30 perces bemutató

Ismerős jelentekkel indít a Final Fantasy XV legújabb, ezúttal félórás kedvcsinálója. Ez viszont ne tévesszen meg, a felvétel tizedik percétől kezdve ugyanis eddig soha nem látott momentumokat villant a friss videó.

Új direktor bábáskodik a Tomb Raider-játékok felett

A Crystal Dynamicsnek nyolc hónapba telt megtalálni Brian Horton utódját. A Tomb Raider-frencsájz felett immáron Ian Milham bábáskodik, aki korábban a Visceralnál dolgozott. Ő volt a Battlefield: Hardline kreatív direktora.

A Facebookra is streamelhetjük a Blizzard címeit

A hétvégén élesedett a Battle.net kliensében az új lehetőség, így immáron közvetlenül a közösségi oldalra is streamelhetünk némi gameplayt. Az opció még bétaüzemben fut, így hibák előfordulhatnak.

Még mindig szép pénzt termel a The Witcher 3

A lengyel CD Projekt RED is közzétette az első félévre vonatkozó pénzügyi adatokat. Noha a The Witcher 3 már egy éve a boltokban van, még mindig elég szép pénzt hoz a konyhára. Persze már nem annyit, mint tavaly.

Ilyen gép kell a Halo 5: Forge alá

A jövő hónap közepén érkezik Windows 10-re a Halo 5 ingyenes pályaszerkesztője, és most már azt is tudjuk, milyen masinával kell rendelkeznünk a futtatásához. Ne ijedjetek meg, a gépigény elég baráti!

NBA 2K17 - munkában a karakterszerkesztő

Nem egészen két héttel a végleges változat megjelenése előtt megérkezett a The Prelude-nek nevezett alkalmazás az NBA 2K17-hez, amellyel létrehozhatjuk saját karakterünket. Ezen kívül befutott a legújabb gameplay előzetes is.

Berserk - így harcol Casca és Judeau

A Koei Tecmo legújabb musou stílusú akciójátéka az idei év egyik meglepetése lehet. A tömeghentre kihegyezett alkotás egy roppant brutális univerzumban játszódik - ilyen durva játékot még nem csinált az Omega Force.

Forza Horizon 3 - demó is lesz?

Jövő hónap végén érkezik a Forza Horizon 3, de nagyon úgy néz ki, hogy már hamarabb belekóstolhatunk az ausztráliai száguldozásba. A Turn 10 emellett leleplezte a teljes autólistát - sajnos a Volkswagenek ezúttal kimaradnak.

Konzolokra is megjelenik a Wreckfest

Két nagy bejelentést tett a napokban a Bugbear: egyrészt Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik a Wreckfest, másrészt pedig bemutatták új játékukat, a Stuntfestet, mely még indén októberben megjelenik a Steam Early Accessen.