Hírarchívum - 2017. január

Yooka-Laylee - lokális kooperatív mód is lesz benne

A sikeres Kickstarter-kalapozás után idén áprilisban emlékeztet majd a Yooka-Laylee, milyen is volt a zseniális Nintendo 64-éra, és hogy a maga idejében mennyire király platformer volt a Banjo Kazooie-sorozat.

For Honor - új hősökkel és helyszínekkel jön a béta

Kezdenek felpörögni az események a For Honor körül. Érthető is a mozgolódás, hiszen februárban bemutatkozik a játék végleges változata, jövő héten pedig élesedik a legújabb zárt béta, amiről most megtudtunk ezt-azt.

Call of Cthulhu - az őrület határán

Nem lesz hiány borzongásban, hiszen H. P. Lovecraft misztikummal teli univerzuma is kibővül, méghozzá egy vadonatúj videojáték jóvoltából. Az új Call of Cthulhu már három éve készül, de idén biztosan megkapjuk.

E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.

Xbox One-ra tart a Path of Exile

A Diablo legjobb ingyenes alternatívája Xbox One-on is tiszteletét teszi - tudtuk meg a Grinding Gear Gamestől. Tartalmilag sem érheti csorba a konzolos verziót, mindent megkapunk, amit PC-n is. Előzetessel ünnepeljük a hírt.

Tényleg Play Anywhere-cím lesz a Resident Evil 7

A Resident Evil 7 lesz az első nagyobb third-party cím, amely támogatja a Microsoft cross-buy rendszerét Xbox One-on és Windows 10-en. Magyarul elég megvenni egyszer a játékot, és két mindkét verziót megkapjuk.

A kínai újévet ünnepli majd az Overwatch

A Blizzard már teaseli az Overwatch következő szezonális eseményét, ami úgy tűnik, hogy a kínai újév (vagy ha úgy tetszik, a tavaszi fesztivál) témáját dolgozza fel. A Kakas éve január 28-tól indul, de az event négy nappal korábban elkezdődik.

Márciusban jön Androidra a Super Mario Run

A Nintendo egy Twitter-üzenetben erősítette meg, hogy márciusban landol Androidon a derék vízvezeték-szerelő auto-runner platformere. Napra pontos dátum még nincs, de nem maradsz le róla, ha előzetesen regisztrálsz.

PS4-re is megjelenik a The Town of Light

Az olasz LKA.it pszichológiai horrorjátéka eredetileg PC-n látta meg a napvilágot, a fejlesztők szerint azonban az egészen különleges élményt nyújtó anyag idén PlayStation 4-en is megjelenik. Igazi gyöngyszemről van szó.

Így alakul a Nintendo Switch hazai árcédulája

A nagyobb hazai üzletek is élesítették a Nintendo Switch előrendelési felületeit, így az is kiderült, hogy itthon milyen árcetli kerül a konzolra, annak kiegészítőire és játékaira.