Hírarchívum - 2017. január

Blogajánló: Alternatív szoftverek

GezaR egy remek listát állított össze, melyben olyan ingyenes szoftvereket mutat be, amik kiválóan helyettesítik fizetős társaikat. Várjuk nagyon az összeállítás folytatását!

Két Battlefielddel bővült az EA Access

Örülhetnek az EA Access-előfizetők, ugyanis két címmel bővült a Vault. A két régebbi Battlefield-játék már elérhető, így ingyen tölthető a tagok számára Xbox One-on.

Ingyenes DLC-t kapott a Killing Floor 2

Tropical Bash néven új DLC-t kapott a Killing Floor 2. A csomag teljesen ingyenes, ráadásul egészen tartalmas is: egy új pálya, ellenfél és fegyver is helyet kapott benne.

NieR: Automata - új játékmenet-videók érkeztek

Most tartják a Taipei Game Show-t, ahol a NieR: Automata producere, Yosuke Saito új játékmenet-videókkal lepte meg a közönséget. Megcsodálhatunk egy elhagyatott vidámparkot, valamint megnézhetjük, hogyan működik a horgászás.

Befutott a Sniper: Ghost Warrior 3 gépigénye is

Szűk két hét múlva elstartol a Sniper: Ghost Warrior 3 bétatesztje. Ha nem akarod felkészületlenül várni a kipróbálható változatot, böngészd át a rendszerkövetelményeket! Nem árt hozzá egy izmosabb proci.

Horizon: Zero Dawn - meglovagolhatjuk a robotokat

Javában zajlik a tajvani Taipei Game Show, ahol a Sony friss képsorokat mutatott a Guerrilla Games nyitott világú akciójátékáról. Ezenkívül pár fontos információt is megtudtunk Aloy társairól, akiket magával vihet a küldetésekre.

Az első kép az Inside fejlesztőjének új játékáról

A Playdead már most mutatott egy képet az új projektjéről, amely a jelek szerint ismét egy oldalnézetes platformer lesz. A csapat jó szokása szerint ezúttal is visszafogott színpalettával operál majd.

Battlefield 1 - a jövő héten leleplezik az új DLC-t

A DICE a Twitteren jelentette be, hogy a jövő hét folyamán részletesen is bemutatja a Battlefield 1 első fizetős kiegészítőjét, a They Shall Not Passt. A csomag a verduni csatát dolgozza fel, és játszhatóak lesznek benne a franciák.

Ilyen gép kell a For Honor alá

A közelgő multiplayer béta előtt a Ubisoft közzétette a For Honor minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit. Megijedni nem kell, ha kompromisszumokat kötsz, még egy öregecske konfiguráción is eldöcög az akciójáték.

Már készül a Werewolf: The Apocalypse

A Paradox nem ül csendben a White Wolf-jogokon, be is jelentették a World of Darkness világában játszódó következő videojátékot, a Werewolf: The Apocalypse-t. A fejlesztést a Styxért és Call of Cthulhuért felelős Cyanide végzi.