Hírarchívum - 2017. január

A Ubisoftnál kötöttek ki a Guitar Hero Live fejlesztői

Megvált a Guitar Hero Live-ot és a DJ Hero-játékokat fejlesztő csapatától az Activision, a FreeStyleGames a Ubisoft stúdióinak sorát erősíti immár. Az új Guitar Hero támogatása nem áll le ennek ellenére.

Így lett stratégia a Might & Magicből

A harmincéves múltra visszatekintő fantasy RPG-sorozat egy új játék erejéig műfajt vált: a Showdown alcímű spin-off vérbeli taktikai stratégia lesz, amely a PvP-re hegyeződik ki. A korai hozzáférésű verzió már elérhető a Steamen.

Hivatalos: eladta a Crytek a Warface-t

Hivatalosan is megerősítették a korábbi pletykákat, a Crytek orosz partnerénél landolt a Warface. A fejlesztést továbbra is a fejlesztőcég kijevi stúdiója végzi, ám nem lehet kizárni, hogy leépítések lesznek a csapatnál.

Az új Zelda lesz az utolsó belsős cím Wii U-n

Egy korszak véget ér március elején: a Nintendo megerősítette, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lesz az utolsó first-party cím a kiotóiak előző konzoljára. Nem egészen négy és fél év jutott idáig a platform.

Változatos harcok a Torment: Tides of Numenerában

Bő egy hónap, és újabb ígéretes darabbal bővíthetik gyűjteményüket a hardcore szerepjátékok rajongói. A Torment: Tides of Numenera új traileréből megtudjuk, hogy oldhatunk meg többféleképpen is egy kényes szituációt.

The Division - részletek a Last Stand DLC-ről

Az ígéreteknek megfelelően a Ubisoft legutóbbi livestreamjében leleplezték a The Division utolsó bővítményének részleteit. A Last Stand DLC nem élvez ideiglenes exkluzivitást Xbox One-on, mindhárom platformon egyszerre várható.

Injustice 2 - már regisztrálhatsz a zárt bétára

Az érdeklődők már a májusi megjelenés előtt kipróbálhatják a NetherRealm szuperhősös verekedős játékát. Habár még nincs pontos dátuma a zárt bétatesztnek, regisztrálni már tudtok rá.

Áprilisban visszatér a Micro Machines

Tíz év után új résszel tér vissza a Micro Machines-sorozat. A World Series alcímű játék hű marad az eredeti koncepcióhoz, ezúttal is kisautókkal versenyezhetünk a háztartásban. Lesz itt kampány, kooperatív mód és online multi is.

Idén nem lesz új Halo vagy Gears of War

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, idén biztosan nem kapunk új Halo-epizódot, ahogy a tavaly feltámasztott Gears of War sem folytatódik egyelőre.

Új játékot teasel az Obsidian csapata

Valami nagy dologra készülhet az Obsidian Entertainment, a csapat ugyanis mind a Twitter-csatornájára, mind a hivatalos oldalára felpakolt egy sejtelmes idézettel és logóval színesített képet. Vajon mi lehet az új projekt?