Hírarchívum - 2017. január

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 - bővül a platformlista

PlayStation 4-re már tavaly év vége óta elérhető az Ultimate Marvel vs. Capcom 3 ráncfelvarráson átesett verziója, a PC-seknek és az Xbox One-osoknak pedig márciusig kell várniuk rá. Mondjuk a napra pontos dátumot.

Ghost Recon: Wildlands - 20 perc a kampánnyal

Nyilván a kooperatív játékmód az új Ghost Recon sava-borsa, de mit nyújt nekünk a játék, ha egyedül játszunk? Most egy fejlesztői kommentárral megspékelt videó érkezett, amely az egyjátékos kampányt mutatja be.

Final Fantasy XV - indul a Moogle Chocobo Carnival

Jövő kedden veszi kezdetét a Final Fantasy XV első komolyabb játékbeli eseménye, a Moogle Chocobo Carnival. Az Altissiában megrendezendő karneválon új minijátékok és vízi chocoboversenyek várnak ránk.

Urald a világot a Conan Exilesban!

Újabb előzetest kapott a Conan Exiles, melyben ezúttal arról mesélnek a fejlesztők, hogyan tudjuk majd uralmunk alá hajtani a világot a játékban. Ehhez segítségül hívhatjuk az idézhető és irányítható avatárokat.

Március végén jön a Strafe

Pontos megjelenési dátumot kapott a Pixel Titans által fejlesztett old-school FPS, a Strafe. A címre egészen március végéig kell várni, ekkor érkezik a PC-s változat. A PS4-es kiadás dátuma egyelőre a homályba vész.

Nintendo Switch - nem lesz Netflix-applikáció

Eddig csak pletykáltak róla, a Nintendo ma azonban megerősítette, hogy a Switch nem fog támogatni semmilyen videóstreamelő szolgáltatást a megjelenéskor - hozzátették, később még lehet, hogy pótolják a hiányosságot.

Rainbow Six: Siege - közeleg az új DLC bemutatója

Mint azt már tudjuk, idén sem áll le a Rainbow Six: Siege támogatása, így újabb DLC-kel látja el a játékosokat a Ubisoft. Az első csomag jövő hónapban érkezik, a kiadó pedig megosztott pár részletet a leleplezéssel kapcsolatban.

Elindult a Halo Wars 2 bétája

Mától elérhető, és egészen január végéig nyúzható a Halo Wars 2 nyílt bétája PC-n és Xbox One-on. A játék nemrég aranylemezre került, így semmi akadálya a februári megjelenésnek.

Bemutatkozott a Nintendo következő mobilos játéka

Fire Emblem-napot tartott a Nintendo, és többek között a sorozat mobilos kitérőjéről is lerántotta a leplet. A Fire Emblem Heroes már február elején megjelenik, és nem kell rá várniuk az androidosoknak sem.

Ezek voltak az USA legkelendőbb játékai tavaly

Az NPD Group elemzőcég kiadta a decemberre és az egész 2016-os évre vonatkozó jelentését az amerikai játékpiacról. Nem meglepő módon mindkét kategória csúcsán a Call of Duty: Infinite Warfare csücsül.