Hírarchívum - 2017. november

Összemossák Az Igazság Ligáját az Injustice 2-vel

A Warner Bros. az Injustice 2-ben is szeretné meglovagolni Az Igazság Ligája körüli felhajtást, ezért belecsempészi a játékba a mozit. Mától a filmbéli kosztümök is elérhetőek a címben.

Íme, a Legendás állatok és megfigyelésük 2 csapata

Végre megérkezett a Legendás állatok és megfigyelésük második részének első képe, amelyen a legfontosabb szereplők tűnnek fel - köztük a fiatal Dumledore-t megformáló Jude Law is.

A Dishonored 2 is szebbé vált Xbox One X-en

Sorban érkeznek a játékok Xbox One X-frissítései, amelyek révén még szebbé válnak a legújabb címek. A napokban a Dishonored 2 és a Dishonored: Death of the Outsider is megkapta a maga javítócsomagját.

Szépen fogyott idáig a Dead by Daylight

A Starbreeze Studios a napokban arról beszélt, hogy mekkora siker volt ezidáig aszimmetrikus horrorjátékuk, a Dead by Daylight, legalábbis a számok alapján. Emellett bemutatkozott a játék Ázsiában is.

Jake Gyllenhaal lehet majd az új Batman?

A hét közepén felröppent egy pletyka, miszerint Ben Affleck valószínűleg nem fogja kitölteni a Warnerrel kötött szerződését és idő előtt szögre akasztja Batman-jelmezét. Egyes források úgy tudják, már meg is van a kiszemelt utód.

Újabb X-Men-mellékág van készülőben

A Deadline információi szerint a Deadpool elképesztő sikere újabb mutáns előtt nyitotta meg a kapukat. Ráadásul ezúttal egy olyan figura kap önálló filmet, akit valószínűleg tényleg csak a keményvonalas rajongók ismernek igazán.

Rampage - Dwayne Johnson óriásszörnyekkel vív

Megérkezett a Dwayne Johnson főszereplésével készült Rampage első előzetese. A film egyébként az 1986-os Bally Midway játéktermi játék feldolgozása lesz, nem kevés CGI-vel felturbózva.

Battlefront II - egy ideig mégse lesz mikrotranzakció

Tovább gyűrűzik a Star Wars: Battlefront II multiplayer módjára ráerőszakolt pay-to-win modell ügye, a hivatalos premier előtt pár órával az Electronic Arts ugyanis úgy döntött, ideiglenesen kikapcsolja a rendszert.

Batman: The Enemy Within - közeledik az új epizód

Hiába küzd kisebb problémákkal a Telltale csapata, a Batman: The Enemy Within-sorozat ezt nem érezheti meg. A csapat pedig tartja is az ütemtervet, így jövő héten befut a harmadik epizód is.

Sea of Thieves - légy igazi kalóz!

Az idei E3 óta nemigen hallottunk a Rare közösségi kalózjátékáról, a Sea of Thievesről, így időszerű volt, hogy friss előzetest kapjunk hozzá. Meg is érkezett, méghozzá a játékra jellemző laza hangvételben.