Hírarchívum - 2017. november

Overwatch - már kipróbálható a Blizzard World

Az Overwatch legújabb frissítése élesedett a publikus tesztszervereken, de sokkal érdekesebb, hogy az új térkép is játszható formába került. A Blizzard World lényegében egy vidámpark, amit a fejlesztők korábbi játékai ihlettek.

Call of Duty: WWII - újra aktív a főhadiszállás

Az elmúlt hetekben a Call of Duty: WWII központi hubja üresen kongott, mivel a kiszolgáló oldalt kapcsolódási problémák sújtották. Ennek vége, a 48 főt támogató főhadiszállások újra élettel teltek meg, és végre találkozhatunk más játékosokkal.

Gear.Club Unlimited - trailer a megjelenés mellé

Ma jelenik meg az első valamirevaló autóverseny Nintendo Switch-re. A Gear.Club Unlimitedet a műfaj nagy öregje, az Eden Games készítette, és lényegében egy mobilos cím továbbfejlesztett változatáról van szó. Ennek ellenére jól néz ki.

Ezt tudja a Street Fighter V: Arcade Edition

A Capcom végre elárulta, milyen újdonságok várhatóak a Street Fighter V legújabb kiadásában. Az új játékmódok mellett minden karakter kap egy második V-trigger-mozdulatot - ezeket mutatja be a legújabb előzetes.

Egy ideig ingyen vihető a Brütal Legend

Egészen szerda estig ingyen szerezhetitek be a Brütal Legendet, köszönhetően a Humble Store legújabb őszi akciójának. Teendőtök igazából nincs, csak a megfelelő elérhetőségre kattintva a leírtakat kell teljesítenetek.

Csalódást keltő rajtot vett Az Igazság Ligája

Az utóforgatásokkal több mint 300 millió dollárba került Az Igazságok Ligája a vártnál sokkal rosszabb eredménnyel nyitott a tengerentúlon, így a Warner Bros.-nak most főhet a feje, milyen irányba is gondolja tovább a DC moziverzumát.

Hitman - reaktiválták az Elusive Targeteket

Az IO Interactive tájékoztatása szerint a jövőben visszatérnek az új Hitman-játék egyszer levadászható célpontjai, az Elusive Targetek. A párizsi kiszemelt áldozat tíz napig lesz majd kiiktatható.

Battlefront II - nagyot estek az EA-részvények

Nemcsak a Star Wars: Battlefront II eladásainak, de az Electronic Arts részvényeinek se tett jót a játék premierje előtti botrány. A kiadó ugyanis hiába igyekezett tüzet oltani, 2,5 százalékot estek a papírjai.

Battlefield 1 - dátumot kapott a Turning Tides?

Nagyon úgy néz ki, hogy idő előtt lebukott a Battlefield 1 következő nagy tartalmi kiegészítésének, a Turning Tidesnak a megjelenési időpontja, a Battlefield hivatalos oldalán ugyanis rövid időre felbukkant a premier napja.

Rainbow Six: Siege - zombikkal erősít a 3. évad

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege a következő esztendőben sem marad friss tartalmak nélkül. A most bemutatott operátorok mellett lerántották a leplet a következő évad terveiről, amiben zombik is szerepelnek.