Hírarchívum - 2017. november

Tizedik születésnapját ünnepli az Uncharted-sorozat

Egészen elképesztő, hogy repül az idő, az Uncharted-sorozat ugyanis pillanatok alatt érte el a jubileumi tizedik születésnapját, amit a Sony és a Naughty Dog természetesen méltó módon meg is ünnepel.

Brit toplista: kiábrándító rajtot vett a Battlefront II

A Battlefield 1-től és a Star Wars: Battlefronttól is elmaradt a Star Wars: Battlefront II rajtja a briteknél, és valószínűtlennek tűnik, hogy a visszaesést ellensúlyozni tudnák a digitális értékesítések.

Bemutatták a Valkyria Chronicles negyedik részét

A Sega bejelentette, hogy készül a Valkyria Chronicles 4, amely PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re fog megjelenni jövőre. Aggodalomra semmi ok, az európai és az amerikai játékosok is megkapják majd!

Holnapután jön a mobilos Animal Crossing

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Animal Crossing: Pocket Camp, a játék a korábbi ígéretekkel összhangban még ezen a héten befut majd. A mobilos Animal Crossing free-to-play üzleti modellre épül.

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Egy korszak vége: nyugdíjba vonul Tolkien fia

Új éra kezdődhet a Tolkien-univerzum történetében, miután kiderült, hogy az író hagyatékát kezelő cég vezetője, Christopher Tolkien nyugdíjba vonult. Adaptációk tömege érkezhet.

Cuki lett A hihetetlen család 2 első előzetese

Tizenhárom év után visszatér A hihetetlen család, immár a família legújabb jövevényével a fedélzeten. Az első előzetes a szintén szuper erővel felvértezett csöppséget helyezi a középpontba.

Új látnivalók érkeztek a Monster Hunter Worldről

Mostanában nem láthattunk sok mindent a Monster Hunter Worldről, most azonban mindent bepótoltak a fejlesztők, hiszen rengeteg képet és több videót is nyilvánosságra hoztak .

A THQ Nordic felvásárolta a BioMutant fejlesztőit

Eddig is úgy tűnt, hogy a jövőre érkező BioMutant egy nagyszabású, minőségi cím lesz, most viszont még biztosabbnak tűnnek ezen feltételezések. A THQ Nordic ugyanis úgy döntött, felvásárolja az egész Experiment 101-et.

Ni No Kuni II - hozd vissza a fényt!

A hétvégén osztották ki az idei Golden Joystick-díjakat és az esemény apropóján megérkezett a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom legfrissebb előzetese is. A világ sötétségbe süllyedt, de Evannak hála, nincs minden veszve.