Hírarchívum - 2017. november

Befutott a Code Vein új előzetese

A Golden Joystick-díjátadó apropóján megérkezett a Bandai Namco soulsborne-jának vadiúj trailere. Filmes és ingame jeleneteket láthatunk vegyesen, az biztos, hogy a Code Vein kegyetlen világa gyorsan be fogja szippantani a játékost.

Megjelent a Skyrim Switch-re és PlayStation VR-ra

Ne menjünk el a hét egyik legfontosabb premierje előtt! Kereken hat évvel az első verziók után Nintendo Switch-re és PlayStation VR-ra is elérhetővé vált a The Elder Scrolls V: Skyrim. A tartalom nem változott, csak az irányítás.

Tíz év után kiegészült a Titan Quest

Tizenegy éve jelent meg az Iron Lore nagy sikerű akció-RPG-je, majd egy évvel később az első és egyetlen expanziója. A játék jogai később a THQ Nordichoz kerültek, amely még lát fantáziát a játékban. Már elérhető az új DLC.

Hétfőig kipróbálhatjuk a SpellForce 3-at

Ezen a hétvégén tartják a SpellForce 3 nyílt bétatesztjét a Steamen, így most végre játszható formába került a régóta várt RTS/RPG hibrid folytatása. Négy térkép és három frakció áll rendelkezésünkre a PvP-módban.

Ingyenes a Killer is Dead a Humble Store-ban

A Humble Store őszi vásárának apropóján teljesen ingyen juthatunk hozzá Suda51 agymenéséhez, a Killer is Deadhez. Ráadásul a minden földi jóval és új nehézségi szinttel felvértezett Nightmare Editionről van szó.

Íme, a PS és az Xbox Black Friday-beharangozói

Egyre vészesebben közeledünk az év egyik legnagyobb kereskedelmi durranásához, a Fekete Péntekhez. Természetesen a két nagy konzolgyártó is hangolódik az eseményre.

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.

Ingyenes hétvégén az Endless Space 2

Egy egészen új frissítéssel és mellé egy ingyenes hétvégével kedveskedik rajongóinak az Amplitude Studios és a Sega az Endless Space 2 kapcsán. Mától egészen huszadikáig szabad a móka.

Decemberben érkezik az Xbox One-os SOMA

Eddig csak azt tudtuk, hogy készül a SOMA Xbox One-os portja, most azonban az új kedvcsináló mellett befutott a pontos megjelenési dátum is. Eszerint december 1-jén kezdődik a rettegés.

Overwatch - Moira is jött az ingyenes hétvégével

Korábban már megírtuk, hogy ezen a hétvégén ismét ingyenessé válik az Overwatch, most azonban az is kiderült, hogy mától játszható benne az új hős, Moira is.