Hírarchívum - 2017. március

Elérhető a Snake Pass, itt a launch trailer

Tavaly novemberben jelentette be a Sumo Digital a Snake Passt, mely a jól ismert kígyós játék modern újragondolása. A cím most megérkezett, és egy új trailert is kaptunk hozzá.

Final Fantasy XV - már az Episode Promptót teaselik

Alig élesedett a Gladióra összpontosító DLC, a Square Enix már a következő kiegészítőről is mutatott egy videót. A júniusban érkező pakk hőse Prompto lesz, aki látszólag havas környezetben dilemmázik.

Frissítve: Felújítják a Planescape: Tormentet

A délelőtti találgatások és célozgatások után a Beamdog hivatalosan is megerősítette, hogy felújítja minden idők egyik legjobb CRPG-jét, a Planescape: Tormentet. Odabent egy trailert is találtok.

Ilyen lesz az idézés a Divinity: Original Sin 2-ben

Még a Kickstarter-kampány során a Larian Studios megszavaztatta a rajongókkal, hogy melyek azok a képességek, amiket szívesen viszontlátnának a Divinity: Original Sin 2-ben. Az idézés és a polimorf iskola nyert.

Frissítve: Megnyugtatta a Warner a Switch-tulajokat

A Redditen bosszankodtak a Switch-tulajok a LEGO City: Undercover miatt, mert a játék borítóján szereplő címke szerint még a dobozos verzió esetében is masszív letöltenivaló várt volna rájuk. A Warner megnyugtatott mindenkit.

Watch Dogs 2 - még több ingyenes tartalom jön

A Ubisoft módosított a korábbi DLC-tervein, így az eredetileg a No Compromise csomag részét képező Showdown multiplayer módot mindenki számára ingyenesen elérhetővé teszik. Júniusban jön a kooperatív móka is.

TESO: Morrowind - ilyen lesz a Battlegrounds PvP

A június elején érkező Morrowind kiegészítővel egy vadiúj PvP-mód is élesedik a The Elder Scrolls Online-ban. A móka 4v4v4-es felállásra épül, jégvarázslatokkal keseríthetjük meg más játékosok életét a Vörös-hegy lankáin.

Hatalmas siker a PlayerUnknown's Battlegrounds

A múlt héten landolt a Steam Early Access kínálatában a Bluehole lövöldéje, ami máris 11 millió dollárt hozott. De pontosan mi fogta meg a játékosokat a PlayerUnknown's Battlegroundsban?

Sztoritraileren a Syberia 3

A Microids jóvoltából megérkezett a Syberia 3 legújabb előzetese, amely hősnőnk, Kate Walker és a Youkol-törzs kapcsolatát mutatja be. A nőnek nagy segítségére lesz a helyiek sámánja, Ayawaska.

Befutott a Destiny 2 első teaser videója

Befutott a Destiny 2 első teaser videója, amelyben Cayde-6 mesél nekünk egy bárban. A kedvcsináló végén a teljes trailer időpontját is beharangozzák, erre két nap múlva számíthatunk.