Hírarchívum - 2017. március

Már jövő héten elindul a Quake Champions bétája

Szerencsére egyáltalán nem kell sokat várni a Quake Champions bétatesztjére, az ugyanis már a jövő héten kezdetét veszi. A rossz hír az, hogy a tesztelésbe biztosan nem kerül be mindenki.

Itt a tél: teasert kapott az új Trónok harca-évad

Nem derül ki belőle sok konkrétum, de hangulatosra sikerült a hetedik Trónok harca-évad első teaser trailere. A tél egyértelműen megérkezett Westerosra, mindenki elfoglalja a helyét a birodalomban.

Leleplezték a Destiny 2-t - PC-re is jön

Ahogy azt vártuk, ma este végre leleplezték a Bungie FPS-ének a folytatását, a Destiny 2-t. A játék pontos megjelenési dátumot is kapott, ráadásul konzolok mellett ezúttal már PC-re is jön.

Mozgásban a Galaxis Őrzői-játék

A több hónapos várakozás után végre befutott a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játékból az első komolyabb trailer. Ebben végre megleshetjük mozgás közben is, hogyan is fog kinézni a kalandjáték.

Injustice 2 - jó dolog rossznak lenni

Új látnivaló érkezett az Injustice 2-ből, melyben a rosszfiúk kapták a főszerepet. Többek között Bane, Gorilla Grodd és Fagy Kapitány is feltűnnek a következő előzetesben.

Új magyar címet kapott az idei Star Wars-film

No, nem kell semmilyen radikális változásra gondolni, de végre pontot tettek a magyar cím körüli vita végére. Most már nálunk is egyértelmű, hogy nem csak egy jediről van szó a címben.

Battlefield 1 - játssz ingyen a DLC pályáin!

Hasznos új funkcióval bővül a Battlefield 1, melynek köszönhetően némi kikötéssel ugyan, de ingyen játszhatunk a DLC-s pályákon. Ehhez csak egy Premium Pass-szal rendelkező barátra lesz szükségünk.

Gwent - hétvégén PS4-en is kipróbálhatjuk

Egy hétvége erejére lehetőséget kapnak a PS4-es játékosok, hogy kipróbálják a Gwent: The Witcher Card Game-et. A nyílt bétateszt kliense holnap este élesedik, és egészen hétfő estig lehet próbálgatni.

Először mozog a Steel Division: Normandy 44

Március eleje óta tudjuk, hogy második világháborús RTS jön a Paradoxtól Steel Division: Normandy 44 címmel, amely a normandiai partraszállásra fókuszál. Az első gameplay trailer alapján simán felkerülhet a várólistánkra.

Mától tölthető ingyen az eredeti StarCraft

A Remastered változat bejelentése mellett a Blizzard azt is megígérte a hétvégén, hogy ingyenesen elérhetővé teszi az eredeti StarCraftot és kiegészítőjét. A nap eljött, mától mindenki pótolhatja a klasszikus stratégiát!