Hírarchívum - 2017. május

Tennis World Tour - készül a Top Spin 4 utódja

Hat éve várunk egy tisztességes teniszjátékra, de sem a Top Spinből, sem a Virtua Tennisből nem kaptunk új részt eddig. Az előbbi IP fejlesztőstúdiója elébe ment a dolgoknak, és bejelentette a Tennis World Tourt.

Nyakunkon az Everspace premierje

A jövő héten kilép a korai hozzáférésű státuszból a Rockfish űrharcokra kihegyezett alkotása. Az Everspace határozottan jobban néz ki, mint pár hónappal ezelőtt: ráncba szedték a kezelőfelületet és a sztorit is.

Még nem tudni a PC-s Destiny 2 dátumát

A PS4-es és az Xbox One-os verziókkal ellentétben a PC-s változatnak még nincs megjelenési dátuma. A Bungie viszont nagyon ügyel arra, hogy ezen a platformon is kifogástalan legyen a játék, amely támogatja a 4K-t és nincs fps-lock sem.

Blogajánló: Az összes magyar játék egy helyen

Fubenalvó nevű olvasónk nem kis dologra vállalkozott: létrehozott egy oldalt, ahol az összes valaha kiadott magyar fejlesztésű játékot megtalálod 30 évre visszamenőleg. Jelenleg 120 projekt között válogathatsz.

A hónap végén jön a The Walking Dead fináléja

A Telltale Games végre elárulta, hogy mikor érkezik a The Walking Dead: A New Frontier ötödik, befejező epizódja. A From the Gallowsban végre összeérnek a szálak, sok minden múlik majd a játékos döntésein.

Megjelent az Inner Chains, itt a launch trailer

Egy beteg, degenerált bolygón élsz, de az a célod, hogy eljuss az Utolsó Reménységnek hívott helyre, ahol nincsenek vallási fanatikusok, és békében élhetsz. Ám az utazás nem lesz könnyű, itt minden meg akar ölni.

Destiny 2 - friss előzetes, új részletek, gameplay

A Bungie külön eseményt rendezett a Destiny 2-nek, ahol nemcsak friss részleteket árultak el róla, de a játék első játékmenet-pillanatait is itt villantották meg. Odabent ezt is megtaláljátok majd, néhány információval kiegészítve.

Mégis elkészülhet a Scalebound?

Azután, hogy a Microsoft lelőtte a Platinum Games játékának fejlesztését, a redmondiak úgy döntöttek, megújítják annak védjegyét. Állítólag egy belsős csapat már át is vette a projektet.

Hivatalos: jön a Life is Strange második szezonja

A Dontnod három munkatársa, Michel Koch, Raoul Barbet és Luc Baghadoust egy videós bejelentkezésben megerősítették, hogy visszatér a Life is Strange, készül a második évad.

The Witcher - a fejlesztők nélkül készül a sorozat

Tegnap jelentette be a Netflix, hogy különálló sorozatot készítenek Andrzej Sapkowski fantasy regénysorozata alapján, amelyben a szerző tanácsadóként biztosan részt vesz. A CD Projekt RED viszont nem.