Hírarchívum - 2017. május

Megérkezett a konzolos Shadow Warrior 2

Féléves késés után Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelent a Shadow Warrior 2, melyet rövid előzetessel ünnepelnek a fejlesztők. A játék most akciósan vásárolható meg az online boltokban, így érdemes lecsapni rá.

Megjelent az új Reservoir Dogs-játék

Márciusban tudtuk meg, hogy újabb játékfeldolgozást kap Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban című filmje. A felülnézetes lövölde megérkezett PC-re, ez alkalomból pedig a launch trailer is befutott.

Vasárnapig ingyenes a Mount & Blade

Újabb ajándékkal kedveskedik a GOG.com: ezúttal a TaleWorlds Entertainment középkorban játszódó RPG-jét vihetjük el ingyen a boltból. Ha kedvet kaptunk a stílushoz, akkor most a folytatásokat is beszerezhetjük akciósan.

A múmia - megérkezett az utolsó előzetes

Egy szörnyeteget csak egy szörnyeteg győzhet le, figyelmeztet minket Russell Crowe az utolsó Múmia-előzetesben. Talán pont Tom Cruise karakterére célzott, akit láthatóan megviselt az Ahmanettel való találkozás.

Sztoritrailert kapott a Tekken 7

Az utóbbi évek egyik legfontosabb mondásává vált, hogy "sztori nélkül márpedig nincs verekedős játék". Ennek megfelelően a Tekken 7-ből sem hiányozhat a kidolgozott háttértörténet, ebből ad egy kis ízelítőt az új trailer is.

3,9 milliárd dollárral zárta a negyedévet a Tencent

Más kiadók egy teljes évben nem hoznak össze ekkora forgalmat, de még a legnagyobb riválisnak számító Activision-Blizzard is csak távolról tudja figyelni a kínai Tencent nyomulását.

Új VR-szemüvegen dolgozik a Vive-csapat

A headset a Google Daydream platformjára épít, kábelmentes lesz, sőt egyáltalán nem függ majd a PC-ktől vagy okostelefonoktól. Az új szemüveg még idén elrajtol, ha minden a tervek szerint halad.

Ingyen multizhatnak a hétvégén az xboxosok

Már éles az akció, aminek a keretein belül ingyen multizhatnak a hétvégén az Xbox One- és az Xbox 360-tulajdonosok. További finomság, hogy a Minecraft Xbox One-os változatával is fizetés nélkül lehet játszani a napokban.

Amerikai toplista: ismét a Switch hajtotta a piacot

Másfél évvel ezelőtt fordult elő utoljára, hogy két egymást követő hónapban is növekedni tudott az amerikai játékpiac. Habár áprilisra veszített a lendületéből az iparág, még így is két számjegyű növekedést produkált.

Elérhető a Flight Sim World

A hétvégén már belengettük, hogy ezen a héten startol el a Dovetail Games új repülőszimulátora. Nos, a korai hozzáférésű változat már éles, hét polgári géppel indulhat a móka. Egy új trailer és néhány kép is érkezett.