Hírarchívum - 2017. május

Wild West Online - bejött a múlt heti hírverés

Bár egy hete még abban bízott a Wild West Online-t fejlesztő 612 Games, hogy a rajongók támogatásával tudnak majd elrajtolni, erre végül nem lesz szükség. A befektetők minden tőkét megadtak.

HWSW: Alaposan belehúz az AMD

Az AMD vezetése bemutatta a következő néhány évre vonatkozó üzleti stratégiát és termékterveket, illetve az új szerverprocesszorok márkanevéről, valamint az első Vega-alapú termékről is lehullott a lepel.

Pathfinder: Kingmaker - Chris Avellone új RPG-je

Chris Avellone, a Planescape: Torment, az Icewind Dale és a KotOR 2 atyja újra szerepjátékot készít. Új csapatával, az Owlcat Gamesszel a népszerű papíralapú RPG-t, a Pathfindert veszi alapul.

Június végén jön PS4-re az Elite: Dangerous

Régóta váruunk az Elite: Dangerous PS4-es verziójára. A Frontier korábban a második negyedévre ígérte az űrszimulátort, amit végül sikerült is tartani. Egy friss előzetessel hangolódunk a premierre.

Danger Zone - dátum és trailer

A Burnout egykori fejlesztőiből verbuvált Three Fields Entertainment csapata végre elárulta, mikor érkezik a Burnout Crash módját idéző Danger Zone. Szűk két hét múlva csaphatunk le az őrült pusztításra kihegyezett autós címre.

Nézzünk bele a Splatoon 2 egyjátékos módjába!

Még egy fontos bemutatóra sor került a legutóbbi Nintendo Directen. Végre lelepleződött a Splatoon 2 single player módja, amellyel megismerkedhetünk a shooterrel a multis meccsek előtt, és fejleszthetjük a karaktereinket is.

Arms - három új bunyós mutatkozott be

A tegnapi Nintendo Direct során új információkat kaptunk a Switch verekedős játékáról. A három új hős mellett már azt is tudjuk, hogy a megjelenés után ingyenes frissítéseket kapunk az Armshoz.

Egyéves az Overwatch, indul az Anniversary event

Hamarosan egyéves lesz az Overwatch, így a Blizzard ennek az alkalomnak szenteli a játék következő eseményét. A jövő hét végén ingyenesen kipróbálható lesz a shooter, és érkezik a Game of the Year-kiadás is.

Befutott a Star Trek: Discovery előzetese

Ősszel érkezik a legújabb Star Trek-sorozat a CBS csatornára és a Netflixre, amely lényegében az Enterprise előtti időket mutatja be egy teljesen új szereplő szemszögéből. Ő egyébként a USS Discovery hajó elsőtisztje.

Quake Champions - ilyen lesz a Duel mód

A Bethesda bemutatta a Quake Champions 1v1-es küzdelmekre koncentráló Duel módját, amely lényegében egy sima Deathmatch, melyben egyetlen játékos három karaktert irányíthat a meccs alatt.