Hírarchívum - 2017. május

Crash Bandicoot-trilógia - színpadon a gonoszok

A hétvégén is megleptek minket a készítők egy rövid kedvcsinálóval, az új trailerben a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy gonoszai sorakoznak fel. A rettegett főellenfelek jobb formában vannak, mint valaha!

Tom Hardy lesz az új Venom

Tom Hardy is csatlakozik azon színészek sorához, akik mindkét nagy képregénygyáros adaptációit megjárták, illetve meg fogják járni: a Sony Pictures bejelentette, hogy az ő személyében találták meg az új Venomot.

Megvan a PC-s The King of Fighters XIV dátuma

Ez gyors volt: az SNK a hónap elején jelentette be a The King of Fighters XIV PC-s verzióját, és most már azt is tudjuk, mikor érkezik. A régóta futó sorozat első 3D-s része június közepén veszi be a Steamet.

Switchre is jöhet a Call of Duty: WWII

Két forrás is arra enged következtetni, hogy a Call of Duty idei része Nintendo Switchen is napvilágot láthat. A hivatalos honlapon is vannak rá utalások, ahogy a portolást végző Beenox csapata sem tudta tartani a száját.

Little Nightmares - már készül a DLC?

A Bandai Namco kiadta a sajtó értékeléseire fókuszáló előzetest a Little Nightmareshez, melynek végén egyértelmű utalás látható egy közelgő DLC-re. A kiegészítőben már egy kisfiút irányíthatunk.

Destiny 2 - nincs tervben a Switch-verzió

A héten bemutatkozott a Destiny folytatása, szerencsére a Bungie azóta folyamatosan ontja magából az új információkat. Kiderült az is, hogy hiába jön PC-re is a Destiny 2, Nintendo Switchre már nem kapjuk meg.

Ilyen lesz az Impact Winter fagyos világa

A Mojo Bones alkotásában egy aszteroidabecsapódás következtében új jégkorszak köszönt be a Földön, egy maroknyi túlélő pedig egy templomban talál menedéket. Harminc napig kell kihúzniuk valahogy, aztán jön a segítség.

Júniusban érkezik a Nex Machina

A Housemarque új twin-stick shootere júniusban érkezik PC-re és PS4-re. A fejlesztők most azt is elárulták, hogy kooperatív móddal is felvértezik a felülnézetes anyagot - a friss trailer szerint elég izgalmasnak ígérkezik.

Battlefront II - egy birodalmi katona története

Új fejlesztői videónapló érkezett a Star Wars: Battlefront II-höz, melyben a sztoriról és annak főszereplőjéről, Iden Versióról tudhatunk meg többet. A fejlesztők szeretnék megmutatni a kampányban, milyen egy birodalmi katona élete.

Háborús játékok a hétvégére

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes játék nélkül a Steam-felhasználók: a tavalyi Call of Duty multiját ingyen próbálgathatjuk egészen vasárnap estig, valamint a Rising Storm 2: Vietnam is nyílt bétázik a napokban.