Hírarchívum - 2017. május

Red Dead Redemption 2 - csak jövő tavasszal

A Rockstar a Twitteren erősítette meg, hogy az eredetileg az idei őszi szezonra időzített Red Dead Redemption 2 csúszni fog, így csak 2018 tavaszán mutatkozik be a folytatás.

Montanában játszódik a Far Cry 5

Befutottak a nemrég bejelentett Far Cry-epizód első teaser trailerei, a játéknak ezúttal Montana csodálatos vidéke ad majd otthont. Az első igazi bemutatkozóra pénteken kerül sor.

Az új Pókember lehet Nathan Drake

A Deadline értesülései szerint a Pókember: Hazatérés új hálószövője, vagyis Tom Holland alakíthatja majd Nathan Drake-et a régóta készülő és a játéksorozat előtt játszódó Uncharted-filmben.

PlayStation 4-re is megjelenik a LawBreakers

Cliff Bleszinski és a Boss Key Productions hivatalosan is megerősítette, hogy a PC-n már javában bétatesztelt LawBreakers konzolos változatot kap. PlayStation 4-re is elkészül a játék.

Új Dragon Age-játék készül a BioWare-nél

Az Eurogamernek adott interjút Alexis Kennedy, a Fallen London és a Sunless Sea alkotója, aki a vele készült beszélgetés alkalmával elárulta, a BioWare már gőzerővel dolgozik a Dragon Age-sorozat új felvonásán.

Vadonatúj játékon dolgozik a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a japán stúdió producere a BitSummit konferencián tartott előadása alatt megerősítette, hogy a Vanquish PC-s változatának megjelenése után sem ülnek le pihenni, hiszen már dolgoznak egy vadonatúj játékon.

Folytatódik a Terminator, Schwarzenegger visszatér

Arnold Schwarzenegger szerint folytatódik a Terminator, a színész ráadásul azokat a híreket is megerősítette, miszerint James Cameron igyekszik majd feltámasztani a sorozatot. Nyilván ő is szerepelni fog az új részben.

Brit toplista: az élen kezdett az Injustice 2

A múlt héten egy sor új játék került boltokba, így a brit játékeladási toplistán is a feje tetejére fordult minden. Az Injustice 2 az élen kezdett, de meglepően jól nyitott a PlayStation VR-exkluzív Farpoint is.

Megjelent a Skylar & Plux

Péntek óta vásárolható meg a Skylar & Plux: Adventure on Clover Island, amely a PlayStation 2-éra platformerei előtt hivatott tisztelegni. A premier apropójából egy launch trailert is kaptunk, csekkoljátok!

Rebootolják a Resident Evil-filmsorozatot

Habár túl sok konkrétumot nem ismerünk még, az első hat Resident Evil-mozit jegyző Constantin Film megerősítette, hogy rebootolják a filmsorozatot, ráadásul ezúttal is hat felvonásban gondolkodnak.