Hírarchívum - 2018. február

Fable Fortune - a héten érkezik a végleges változat

Tavaly óta érhető el a Fable világában játszódó gyűjtögetős kártyajáték korai hozzáférésű változata PC-n és Xbox One-on. A fejlesztők ma bejelentették, hogy a végleges, 1.0-s free-to-play verzió a héten élesedik.

BioMutant - nyílt világ és kungfu

Vadiúj gameplay előzetes érkezett az Experiment 101 nyitott világú akciójátékáról, amelyben egy harcművészetekben jártas, aranyos és szőrös állatot irányítunk. Lesznek itt platformelemek és járművezetés is!

Jön az 1440p-támogatás Xbox One S-re és X-re

Kevin Gammill, a Microsoft Xbox Platform Partner Group programmenedzsere a Twitteren erősítette meg, hogy hamarosan az 1440p-s támogatással is felvértezik az Xbox One S-et és az Xbox One X-et. Ha ilyen kijelződ van, örülhetsz.

Naruto to Boruto - a hónap végén indul a nyílt béta

A Naruto-frencsájz hamarosan egy hamisítatlan verekedős játékot termel ki, ez lesz a Naruto to Boruto: Shinobi Striker, amelyben két négyfős csapat eshet egymásnak. Még ebben a hónapban kipróbálhatjuk PS4-en.

Újra mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop újra egy körökre osztott sci-fi stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. A zsánerdarabnál is komorabb világban fékezhetjük meg az idegenek rohamát. 17 perces gameplay bemutató érkezett.

Csak 2019-ben jön a Remedy új TPS-e

Bár még szinte semmit nem tudunk a Remedy Entertainment P7 kódnéven futó külső nézetes shooteréről, annyi bizonyos, hogy idén már tutira nem jelenik meg. Ezt maga a finn fejlesztő erősítette meg.

Elindult a Gamekapocs Facebook-csoportja!

Ha nincs partnered az esti co-ophoz, mentort keresel a DOTA 2-höz, elakadtál, vagy csak dumálnál egy jót a kedvenc játékodról, jó helyen jársz: elrajtolt a Gamekapocs Facebook-csoportja!

Rainbow Six: Siege - mozgásban az Outbreak mód

Tegnap végre közelebbről is megnézhettük magunknak a Rainbow Six: Siege limitált ideig futó kooperatív módját, az Outbreaket, ahol egy hordányi fertőzöttel kell majd megküzdeniük operátorainknak.

Brit toplista: másodikként nyitott a Kingdom Come

Hiába volt több új játékmegjelenésünk is a múlt héten, csak a Kingdom Come: Deliverance tudott felérni a dobogóra. Nem volt könnyű dolga, a FIFA 18-at már nem is tudta megelőzni.

Blogajánló: Virtuális barátságok

Kicsit megkésve ugyan, de befutott az aktuális Blogajánló, amiben ezúttal is az elmúlt időszak írásaiból szemezgettem. Téma volt a címben szereplő virtuális barátság, valamint tesztek is színesítették a blogszekciót.