Hírarchívum - 2018. február

Assassin's Creed - jutalom a New Game Plus végén

A tegnapi ingyenes frissítéssel nemcsak a Discovery Tour, de a New Game Plus játékmód is élesedett az Assassin's Creed: Originshez. Az újbóli végigjátszás jutalommal jár, a leggyorsabbak már be is zsebelhették.

Malware-rel védekeztek a kalózok ellen

Áll a bál a Flight Sim Labs körül, miután kiderült, hogy a fejlesztőcsapat malware-t tett a Flight Simulator X-hez fejlesztett kiegészítőjébe. A cég azzal védekezik, hogy pusztán a kalózok ellen védekezett a szoftverrel.

A csalók miatt kell várni a PUBG harmadik pályájára

Az elmúlt hetek a PlayerUnknown's Battlegrounds csalóitól voltak hangosak, a készítőknek alaposan meggyűlt a bajuk a főleg Kínából özönlő cheaterekkel. Ezért megcsúsztak a fejlesztésekkel is.

Dátumot kapott a Sonic-film

Habár az eredeti tervekkel ellentétben idén már nem kerül mozikba, napra pontos megjelenési dátumot kapott az élőszereplős Sonic-film. Komoly verseny várható a videojátékos filmadaptációk között.

Az Activisionnél folytatják a Sledgehammer alapítói

Az Activision bejelentette, hogy előlépteti a Sledgehammer Games alapítóit, Michael Condrey és Glen Schofield is a kiadó színeiben, vezető pozícióban folytatja a munkáját. Már a fejlesztőcsapat új fejese is megvan.

Hivatalos: jön a Burnout Paradise Remastered

Noha az elmúlt hónapokban már több jel is utalt arra, hogy az EA felújítja a Burnout Paradise-t, csak ma vált hivatalossá a dolog. A Remastered változat március közepén jön Xbox One-ra és PS4-re felturbózott grafikával és 60 fps-sel.

Itt a Metal Gear Survive utolsó előzetese

Ez lesz az első olyan Metal Gear, amihez semmi köze nem volt Hideo Kojimának, hozzánk pénteken fut be a kooperatív lövölde. A Konami ma a launch trailerrel kedveskedett, amely szépen összefoglalja a játék lényegét.

Onrush - pusztíts el mindenkit a pályán!

A Codemasters karolta fel a Motorstorm és a Driveclub fejlesztőit - a srácok első projektje az Onrush lesz, amihez most megérkezett az új gameplay előzetes. A mottó: pörgesd fel a verdádat és söpörj le mindenkit!

A hónap végén érkezik az Elite Dangerous: Beyond

A Frontier Developments bejelentette a Elite Dangerous: Beyond - Chapter One dátumát. Ez lesz az űrszimulátor harmadik szezonjának első frissítése, amely mindenki számára ingyenes lesz.

Íme, a Games with Gold márciusi kínálata

Bő egy hét van hátra februárból, de a Microsoft már most elárulta, milyen játékokat tölthetnek le márciusban az Xbox Live Gold-előfizetők. Az AAA-kategóriás címek ezúttal kimaradnak, de a Superhotnak bizonyára sokan örülnek majd.