Hírarchívum - 2018. február

Mikrotranzakciók nélkül jön a Burnout Paradise

A Burnout Paradise Remastered bejelentése után néhány rajongó észrevette, hogy a játék PS Store-os leírásában feltűnt "a játékon belüli vásárlások lehetősége". Az EA eloszlatta a kétyeleket, csupán hibáról van szó.

Darwin Project - a hétvégén indul az utolsó béta

Az érdeklődők ezen a hétvégén még kipróbálhatják a Scavengers Studio Battle Royale-játékát. Különféle képességekkel megáldott hősök indulnak csatába a kanadai vadonban - itt nem kell hosszú percekig bujkálnunk.

Készül az Assetto Corsa Competizione

A Blancpain GT-sorozat alapján készít videojátékot a Kunos Simulazioni. Az Assetto Corsa Competizione magas minőségű szimulációval és a GT3-as futamok különleges atmoszférájával szeretne hódítani.

My PlayStation - íme, a Sony saját közösségi oldala

A Sony ma elindította a My PlayStation nevű közösségi oldalt, ahol rajongók ismerősöket kereshetnek és tarthatják a kapcsolatot egymással. Ha távol vagy a PS4-től, de csevegnél a barátaiddal, itt az alkalom!

Megvan a Switch-exkluzív Castle of Heart dátuma

Ha egy igazán ütős akció-platformerre vágysz Switch-en, rengeteg alternatíva között válogathatsz. A lengyel 7Levels alkotása viszont a Dark Sous bitang nehéz harcait ötvözi a metroidvaniák legjobb elemeivel.

Bejelentették a Warhammer 40.000: Mechanicust

Alacsonyan szállnak a Warhammer 40.000-licenccel felvérezett alkotások. A Mechanicus alcímű anyag a Bulwark Studios játéka lesz, műfaját tekintve egy körökre osztott stratégia. Az Adeptus Mechanicus seregét irányítjuk benne.

Immortal: Unchained - márciusban indul a zárt alfa

Vajon milyen lenne a Dark Souls shooterként? Erre szeretne választ adni a svéd Toadman Interactive az Immortal: Unchaineddel. Egy sötét futurisztikus világban kell helytállnunk, márciusban már ki is próbálhatjuk a játékot.

Elérhető az Age of Empires: Definitive Edition

Egy igazi klasszikus RTS költözött a modern rendszerekre, teljes 4K-támogatással. Az Age of Empires: Definitive Edition már elérhető a Windows Store-ban, de később érkezhet a steames változat is.

Új frakciókkal bővül a Total War: Rome II

Alaposan rákapcsolt a Creative Assembly, a már készülőfélben lévő Total War-játékok, illetve a Total War: Warhammer II támogatása mellett a 2013-ban megjelent Total War: Rome II-re is szán egy kis időt a csapat.

Megjelent a Battlefield 1 utolsó DLC-je

Tegnap óta tölthető a Battlefield 1 negyedik és egyben utolsó DLC-je, az Apocalypse. A szokásoknak megfelelően először a Premium-tagok csaphatnak le rá, a többieknek még várniuk kell egy kicsit.