Hírarchívum - 2018. február

DOOM - mozgásérzékelést kapott a Switch-verzió

A DOOM Nintendo Switch-változatát eddig csak fizikai gombokkal irányíthattuk, ám a legújabb, 1.1.1-es javítással végre bekerült a játékba gyro- és mozgásérzékelés támogatása is.

Tom Hardy és Chris Pine a Call of Duty-filmben?

A múlt héten számoltunk be róla, hogy a Sicario 2 rendezője dirigálhatja le a Call of Duty-mozit. A Metro mikrofonvégre kapta Stefano Sollimát, aki elárulta, hogy szívesen látná a főszerepben Tom Hardyt és Chris Pine-t.

Fortnite: Battle Royale - ez lesz az új Battle Passban

Az Epic játékának második szezonja hamarosan véget ér, ami azt jelenti, hogy nyakunkon a Season 3. Ehhez új Battle Passt válthatunk 10 dollárért. Az új kozmetikai elemek témája az űr lesz.

Kingdom Come - változik a mentési rendszer

Amikor a Kingdom Come: Deliverance a múlt héten megjelent, tömve volt bugokkal, a fejlesztők pedig azóta is szorgosan dolgoznak a javításokon. A Warhorse srácai részletezték a közeljövő terveit.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom - az első 18 perc

Nyakunkon a Ni no Kuni folytatásának, a Revenant Kingdomnak a megjelenése, így az IGN már le is csapott a játék nyitányára. Ha nem bírtok várni a márciusi premierig, akkor a hajtás után az első 18 percet nézhetitek meg.

Rainbow Six: Siege - nincs tervben a folytatás

Alexandre Remy, a Rainbow Six brandigazagtója a hétvégén tartott Invitational rendezvényen interjút adott és elárulta, egyelőre nem tervezik, hogy folytatást készítsenek a Rainbow Six: Siege-hez.

Assassin's Creed: Origins - videón a Discovery Tour

Utolsó, premier előtti előzetesét is megkapta az Assassin's Creed: Origins egyik legizgalmasabb újdonsága, a Discovery Tour. A legújabb videóban Jean Guesdon kreatív igazgató és Maxime Durand történész mesélnek.

Switchre is jönnek a Mega Man Legacy Collectionök

A Capcom megerősítette, hogy májusban Nintendo Switch-re is megjelenik mindkét Mega Man Legacy Collection. A tartalmat tekintve nem lesz nagy változás, de azért akad egy-két Switch-re szabott újdonság is.

Prémium kiadást kap a GTA V?

Évekkel a megjelenése után is elképesztő népszerűségnek örvend a GTA ötödik része, többek között a GTA Online-nak is köszönhetően. Nem csoda, hogy a Rockstar állítólag egy újabb kiadást tervez piacra dobni.

Megvan a Moss dátuma, itt a launch trailer

A Polyarc Games februárra ígérte a premiert és nem is lőttek mellé: napra pontos dátumot kapott a PS VR-ra érkező Moss, amelyben egy Quill nevű egérkét irányítunk. A launch trailer nagyjából bemutatja, mire számíthatunk.