Hírarchívum - 2018. június

Battlefield V - megérkezett a hivatalos gépigény

Az Electronic Arts és a DICE bejelentette a hivatalos gépigényét a Battlefield V zárt alfaverziójának. A korábban felrakott, majd letörölt rendszerkövetelményhez képest nincs sok eltérés, viszont most megismerhetjük az ajánlott konfigurációt is.

H1Z1 - érkezik a battle royale-ra tervezett pálya

Jó híreink vannak a battle royale rajongóinak! Új hangokkal, animációkkal, és ami még fontosabb, egy vadonatúj 8x8 kilométeres pályával érkezik a H1Z1 legújabb frissítése.

Íme, az Xbox Game Pass júliusi újdonságai

Az E3 óta az Xbox Game Pass szolgáltatás több igazán ütős címmel is kibővült, és júliusban újabb játékok érkeznek. Ráadásul nem is akármilyenek! A Warhammer: Vermintide 2 és a DiRT 4 is a felhozatal részét képezi.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

Bemutatta a Sony a PlayStation Plus júliusi játékkínálatát, mely az előző havihoz hasonlóan egyetlen cross-buy játékot sem tartalmaz. Ugyanakkor jó játékokból ezúttal sem lesz hiány!

Nyitni készül a Sony a cross-play funkciók terén?

Még mindig nem rendeződött a helyzet a Sony és a cross-play funkciók kapcsán, a játékosok pedig egyre elégedetlenebbek, hiszen mostanra már köztudott, hogy a megkötések mögött kizárólagosan pénzügyi okok szerepelnek.

Oscar-díjas színésszel erősít a Watchmen

Az HBO sorozatot készít Alan Moore ikonikus képregényéből, a Watchmenből, melynek már eddig is színvonalasnak ígérkező színészi gárdájához újabb nagy név csatlakozott. Magáról a sorozatról azonban még mindig kevés az infó.

Mégsem túl hasonló a Fortnite és a PUBG?

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a PUBG alkotói teljes erőbedobással rontottak neki a Fortnite-nak, mivel túl nagy hasonlóságot véltek felfedezni a két játék közt. A perből azonban úgy néz ki, hogy nem lesz semmi.

Cyperpunk 2077 - már készül a multi?

A Cyberpunk 2077 a kezdeti információk szerint kizárólag az egyjátékos élményre fog fókuszálni, ám a CD Projekt RED vadonatúj álláshirdetései mintha arra engednének következtetni, hogy valami készülődik a háttérben. Valami online...

Ilyen lesz a multiplayer a Fallout 76-ban

Noha a Fallout 76 alapból egy casual túlélőjáték, azért lehetőségünk lesz arra, hogy akár csapatba verődve tisztítsuk meg Nyugat-Virginia vidékét a mutánsoktól és erőforrásokat gyűjtsünk. Erre fókuszál a legújabb előzetes.

A hétvégén kipróbálható a PS4-es Destiny 2

Ha valami oknál fogva otthon töltöd a hétvégét, és nincs mivel játszanod, akkor érdemes vetni egy pillantást a Destiny 2-re! A PS4-es változat ingyenesen játszható péntektől hétfőig, beleértve a kampányt és a Crucible-t is.