Hírarchívum - 2018. június

Switchre is jön a Carnival Games

A 2K Games partijáték-gyűjteménye Nintendo Switchre költözik. Lényegében egy best of-válogatással lesz dolgunk, amely 20 izgalmas játékot tartalmaz egyetlen csomagban. Akár négy játékost is támogat a cím.

Júliusban záporoznak a golyók a Mothergunshipben

A Mothergunship egy igazi régivonalas FPS, amelyben saját magad rakhatod össze a fegyveredet. A pályák véletlenszerűen generálódnak, neked meg semmi más dolgod nincs, mint lőni a robotidegeneket, ahogy a csövön kifér.

Overkill's The Walking Dead - befutott a gépigény

A tegnap az Overkill's The Walking Dead fejlesztőitől lehetett kérdezni a Redditen, mely során számos teljesen új információ látott napvilágot a zombis kooperatív játékról. Többek közt a gépigény is.

Shenmue 3 - a hatalmas méret már garantált

Megérkezett a Shenmue 3 hivatalos gépigénye; ugyan a legtöbb komponenssel kapcsolatban baráti elvárásokkal találkozhatunk, ám a játék futtatásához 100 GB szabad helyre lesz szükségünk.

Túl a hárommillión a State of Decay 2

Pár hete írtunk róla, hogy milyen remekül teljesít a State of Decay 2, hiszen alig két hét leforgása alatt kétmillió játékos próbálta ki a játékot. Most azonban újabb mérföldkőhöz ért a játék, melyet egy kiegészítővel ünnepeltek meg a készítők.

Halo-tévésorozat - újraélesztik a projektet

Úgy néz ki, tényleg megtörténik! A Showtime zöld utat adott a milliók által várt Halo TV-sorozat forgatására, melynek munkálatai a jövő évben már el is kezdődnek.

Az Uncharted rendezője lelépett az EA-től

Az Uncharted-sorozat rendezője egy, a Star Wars univerzumában játszódó kaland miatt hagyta ott évekkel ezelőtt a Naughty Dogot. Az Electronic Arts-féle projekt végül a polcra került, így Amy Hennig is lelépett. Ráadásul már januárban.

Ravenloftba látogatunk a Neverwinterben

A Cryptic free-to-play MMORPG-je egy ikonikus helyszínnel bővült. A legújabb kiegészítő a gótikus horror rajongóinak szívét dobogtatja meg, vámpírokkal, élőholtakkal és vérfarkasokkal csaphatunk össze.

Sztoritraileren a Bloodstained: Ritual of the Night

Az ArtPlay csapata bejelentette, hogy ha 60 vagy annál több dollárral támogattad a Bloodstained: Ritual of the Night Kickstarter-kampányát anno, most letöltheted a metroidvania E3-as demóját. A többieknek ott van az új előzetes.

Egy hörcsög az Overwatch új karaktere

A Blizzard a múlt héten kezdett teaselésbe. Sok rajongó azt hitte, hogy egy új térképről van szó, ám ők tévedtek. Bemutatkozott az Overwatch következő játszható karaktere, aki egy imádnivaló hörcsög. Nem vicc!