Hírarchívum - 2018. június

Augusztus végén érkezik a Firewall: Zero Hour

A fejlesztők a hivatalos PlayStation Blogon jelentették be a Firewall: Zero Hour megjelenési dátumát - a VR-játék előrendelői egy sor jutalmat is kapnak. Hangulatfokozóként megérkezett a vadiúj gameplay trailer is!

Xbox One-ra és PS4-re is jön a Warface

A Crytek free-to-play lövöldéje végül cross-gen cím lesz, a kiadó bejelentette, hogy idén augusztusban PS4-re és Xbox One-ra is befut a Warface. Nem csak PvP vár ránk, hanem single kihívások és kooperatív móka is.

Mutatjuk a Games with Gold júliusi kínálatát

Xbox One-on két - egyébként remek - indie játékkal kell beérniük júliusban az Xbox Live Gold előfizetőinek, az igazán ütős címek az előző generációra várhatóak. Köztük a Splinter Cell: Convictionnel.

Konzolokra is beköszön a Monstrum

Még 2015 májusában jelent meg PC-re a Team Junkfish túlélőjátéka, amely kiugróan magas értékeléseket kapott a Steamen. Jó hír, hogy a Monstrum idén PlayStation 4-re és Xbox One-ra is befut.

Még éveket kell várnunk a Cyberpunk 2077-re

A minap az E3-on látottakhoz hasonló prezentációt tartott a CD Projekt RED Varsóban, ahol számos érdekességet elárult a Cyberpunk 2077-ről. Például azt, hogy a játék pre-alfa státuszban van, és "pár évet még várnunk kell rá".

Pokémon Quest - már mobilon is!

A kockakarakterekkel operáló free-to-play Pokémon Quest a Switch után a mobilokat és a tableteket is bevette. Az egyedi grafikai stílus bájos végeredménnyel kecsegtet, helyszínünk Tumblecube szigete.

Fallout 76 - a bázisépítésről bővebben

Jegyezzétek meg jól a Garden of Eden Creation Kit (G.E.C.K.) nevét a Fallout 76-ban! Ez egy nagyon fontos eszköz az újdonsült túlélők számára, hiszen egy hordozható terraformáló kütyüről van szó. A nyersanyaggyűjtéshez ideális lesz.

Hamarosan befut a The Walking Dead: Our World

Ha egy Pokémon Góra hajazó The Walking Dead-játékra fáj a fogad, akkor van egy jó hírünk! Dátumot kapott a mobilos Our World, így kimozdulhatunk otthonról és járkálókra vadászhatunk a világ minden táján.

Megérkezett az Ultimate Custom Night

Új játékkal jelentkezett a Five Nights at Freddy’s készítője, Scott Cawthon. A franchise legújabb epizódjában a klasszikus horrorformula személyre szabható részletekkel egészült ki.

The Banner Saga 3 - sztoritrailer érkezett

2014-ben jelent meg a The Banner Saga első része, ami az izgalmas és varázslatos történetét tökéletesen ötvözte a skandináv mitológia világával. Nem csoda, hogy a játék hamar népszerűvé vált, olyannyira, hogy máris jön a harmadik rész.