Hírarchívum - 2018. június

Vadiúj kamionszimulátor lesz a Truck Driver

Kihívót kap a hazai körökben is kedvelt Euro Truck Simulator 2. A Truck Drivert a Real Farm fejlesztője, a Triangle Studios rakja össze - a játék mellett szól, hogy PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is befut.

Battlefield 1 - ingyenes a Turning Tides DLC

Az EA folytatja a Battlefield V-ig tartó promóciós kampányt, ezúttal a Battlefield 1 tengeri csatákra fókuszáló kiegészítőjét tette ingyenesen elérhetővé mindhárom platformon. Ugyanez érvényes a Battlefield 4 Second Assault DLC-jére is.

Végre Xbox One-ra is befutott a NieR: Automata

Hiába csak az idei E3-on jelentették be a NieR: Automata Xbox One-os változatát, már az expó előtt nyílt titokként kezeltük az új verziót. A Become as Gods Edition a minap vált elérhetővé digitális formában a Microsoft konzoljára.

Tízórás demót kapott az Unravel Two

A bejelentéssel egy időben, a hónap közepén jelent meg az Unravel második része. A kooperatív móddal felvértezett puzzle-platformert most minden érdeklődő kipróbálhatja: tíz órán át nyúzható a játék eleje PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Kingdom Come - élesedett a hardcore mód

Ha extra kihívásra vágysz a Kingdom Come: Deliverance-ben, akkor bizonyára örülni fogsz az RPG legújabb frissítésének. A hardcore mód igazi túlélőjátékká alakítja a Warhorse alkotását, és ha nem figyelünk oda, könnyen meghalunk.

Resident Evil 2 remake - adaptív nehézségi szintek

A Resident Evil 2 feldolgozása a sorozat más részeinek egyes elemeit is felhasználja majd, így nem meglepő, hogy a Resident Evil 4-ben bemutatott adaptív nehézségi szint is helyet kap majd a remake-ben.

Nem kerül mozikba az Obi-Wan Kenobi-film?

Egy ideig úgy tűnt, hogy a különálló Solo-film méretes bukása után a Disney lelövi a Star Wars univerzumának ismert karaktereire, eseményeire koncentráló sorozatát. Erről azonban szó sincs, sőt, valószínűleg stratégiát vált a stúdió.

Agony - mégsem lesz cenzúrázatlan változat

A Madmind Studio az eredeti terveivel ellentétben nem fogja elkészíteni az Agony cenzúrázatlan és kibővített kiadását. Mindezt a csapat jelentette be a játék steames közösségi oldalán.

Fallout 76 - üdv Nyugat-Virginiában!

Ismerős és ismeretlen jelenetekből összevágott előzetest kapott az idei E3-on hivatalosan is megerősített, multiplayer-orientált Fallout 76. Az új felvétel többek között Nyugat-Virginia veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Forza Horizon 4 - bemutatkoznak a helyszínek

Folytatódik az IGN First Forza Horizon 4-különkiadása. A legújabb felvétel a játék helyszíneire koncentrál, azon belül is arra próbálnak rávilágítani a készítők, hogy nehéz lesz különbséget tenni a valóság és a játék között.