Hírarchívum - 2019. február

Switch VR-bejelentést kapunk idén?

Iparági pletykák szerint a Nintendo is saját VR-szemüveggel rukkol elő a Switch kiegészítőjeként. Ha minden igaz, a Labo-készletek részeként láthat napvilágot a papírkartonból készült cucc - a Google Cardboard mintájára.

Máris bezár a Razer digitális játékboltja

Van akinek bejön a digitális bolt üzemeltetése (lásd az Epic Games Store esetét), és van akinek nem, hiába áll mögötte az egyik legnívósabb gamer perifériákat gyártó cég. Kevesebb, mint egy évvel a nyitás után lehúzza a rolót a Razer Game Store.

Resident Evil 2 - megjöttek a '98-as kosztümök

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta Claire és Leon 1998-as valóját ábrázoló kosztümöket a Resident Evil 2-höz. A PlayStation 1-érát idéző skinek igazi nosztalgiabombák, és még fizetnünk sem kell értük.

Van még mit javítani a Jump Force-on

A héten jelent meg a Bandai Namco mangaszériákon átívelő bunyós crossoverje, de az első tapasztalatok alapján kell még finomítani rajta. Az első patch telepítése után végre átugorhatjuk az átvezetőket és a töltési időkön is finomítanak.

Anthem - mi várható az első frissítésben?

Nem túl simán, de elstartolt a BioWare sci-fi akció-szerepjátéka az Origin és az EA Access előfizetőinek. A készítők elárulták, mi várható a márciusban érkező első frissítésben, és néhány tippet is adnak a zöldfülűek számára.

Forza Horizon 4 - jönnek a Final Fantasy-verdák

A Microsoft és a Square Enix együttműködésének köszönhetően két vadonatúj jármű érkezik a Forza Horizon 4 világába, melyek a Final Fantasy XV-játékosoknak már egy jó ideje ismerősek lehetnek.

Tovább csúszik a PlanetSide Arena megjelenése

Emlékeztek még arra, amikor az első hírek arról szóltak, hogy a PlanetSide Arena 2019 januárjában rajtol el? Aztán hogy inkább majd márciusban? Na, most úgy néz ki, hogy esetleg valamikor a nyár során számíthatunk rá.

Véget ért a Star Wars: Episode IX forgatása

Megállíthatatlanul közeledik a 2015-ben elindított Star Wars-trilógia befejező része, melynek forgatása a tegnapi napon végleg lezárult, a hátralévő hónapokban az utómunkálatok kapják a főszerepet.

Kínába látogat az Apex Legends

A Respawn Entertainment váratlanul berobbanó battle royale-üdvöskéje, úgy látszik, csatlakozik a Fortnite és a PUBG mellé, és megpróbálja meghódítani a kínai játékosok szívét is.

Detective Pikachu - új trailer, új pokémon

Amikor befutott az első Detective Pikachu-előzetes, az emberek számára roppant fura volt Pikachu realisztikus érzetet keltő ábrázolása, ám az újabb 30 másodperces trailer alapján már inkább a többi pokémon lóg ki a sorból.