Hírarchívum - 2019. február

Zenés videoklipet kapott a Devil May Cry 5

Valahogy mindig is megvolt annak a zeneisége, amikor Nero és Dante démonok tucatjain vágta keresztül magát, szinte táncot lejtve. A Hyde legújabb videoklipje tökéletes aláfestést ad a Devil May Cry 5 hangulatához.

Véget ér a Heroes of Newerth támogatása

A jövő héten érkezik egy nagyobb frissítés a MOBA-hoz, ez viszont az utolsó lesz, így lényegében véget ér a Heroes of Newerth támogatása. Érdekes belegondolni, hogy a játék akkortájt rajtolt el, amikor a League of Legends is.

Astral Chain - friss részletek a Switch-exkluzívról

A PlatinumGames új Switch-exkluzív játéka a múlt heti Nintendo Direct egyik meglepetése volt, a minap pedig felkerült a fejlesztők weboldalára a cím adatlapja, amely friss részletekkel és screenshotokkal látott el minket.

Bejelentették a Darkest Dungeon második részét

A Darkest Dungeon rajongói nem panaszkodhatnak, hiszen a népszerű indie fejlesztés még tavaly is kapott kiegészítést, a fejlesztők azonban már nagyban dolgoznak a második részen is. Íme, az első teaser!

Márciusban jön a Final Fantasy XV utolsó DLC-je

A korábban beígért negyedórás anime társaságában jelentette be a Square Enix, hogy a jövő hónap végén válik letölthetővé a Final Fantasy XV utolsó sztorikiegészítője, amely Ardynra fókuszál.

Gyengén szerepelt a kasszáknál az új Tomb Raider

Nem sikerült túl acélosan a Square Enix elmúlt negyedéve, a cég befektetőknek szóló helyzetjelentéséből tudtuk meg, hogy a Shadow of the Tomb Raider és a Just Cause 4 is alulmúlta a várakozásaikat.

Sekiro - újabb bossról hullt le a lepel

Bő egy hónap van hátra a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenéséig, és ahogy az várható volt, addig jóformán mindent megmutatnak nekünk belőle a fejlesztők. Most egy újabb boss kapott saját előzetest.

GDC 2019: Nagy bejelentésre készül a Google

Nagy bejelentésre készül a Google az idei Game Developers Conference apropóján, a cég már ki is küldte a sajtóesemény meghívóit. A találgatások szerint a Project Streamre épülő szolgáltatás, illetve konzol mutatkozhat be.

Haven - a Furi alkotóinak legújabb játéka

Bemutatkozott a Furit fejlesztő The Game Bakers legújabb játéka, a Haven, ami egy szerelmespár elveszett bolygóról történő menekülését meséli el. A legfontosabb, hogy mindig együtt maradjatok.

A Star Wars-karakterek is önálló sorozatot kapnak?

A HNEntertainment értesülései szerint a Disney azt tervezi, hogy a már bejelentett két Star Wars-sorozat mellett további, karakterközpontú sorozatokat is készít majd a Disney+ streamingszolgáltatásra.