Hírarchívum - 2019. február

Japánban leáll a PlayStation Vita gyártása

A Sony a PlayStation Japan hivatalos oldalon jelentette be, hogy leállítják Japánban a PlayStation Vita gyártását. Igazából az a csoda, hogy ezt a döntést nem korábban hozta meg a japán vállalat.

Apex Legends - új játékmódok jönnek?

Az Apex Legends egyik rajongója, PlayApexLIntel kicsit jobban elmélyedt a játék fájljaiban és újabb érdekességekre bukkant. Lehet, hogy idő előtt lebuktak a várható hősök és a játék új játékmódjai is.

Borultak a Shovel Knight megjelenési tervei

A Yacht Club Games csapata egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a Shovel Knighttal kapcsolatos megjelenési terveik sajnos megcsúsznak, így az utolsó két kiegészítő és a játék új bolti kiadásai is később jönnek.

The Bard's Tale 4 - jöhet a rendezői változat

Paul Marzagalli, az inXile Entertainment képviselője egy friss Kickstarter-bejegyzésben megerősítette, hogy most júniusban komolyabb frissítést kap majd a The Bard's Tale közösségi finanszírozásból fejlesztett negyedik része.

Switch-exkluzívként tér vissza a Scalebound?

A legújabb pletykák szerint a Nintendo mentheti meg a 2017-ben lelőtt Scaleboundot, ami eredetileg a Platinum Games kizárólag Xbox One-ra fejlesztett játéka lett volna.

Élőszereplős előzetest kapott a The Division 2

Méghozzá nem is akárkinek a rendezésében készült el a kedvcsináló, azt ugyanis a Drive-ot jegyző dán Nicolas Winding Refn dirigálta. A stílusjegyei most is visszaköszönnek, ennek megfelelően nagyon hatásos lett a videó.

Csúszik a Sigil, a Doom szellemi örököse

Kisebb fennakadás történt a Sigil dobozos kiadásainak gyártása körül, így John Romero egy friss bejegyzésben jelentette be, hogy nem februárban, hanem valamikor áprilisban jelenik meg a The Ultimate Doom folytatása.

Black Ops 4 - ma indul az Operation Grand Heist

A mai napon elrajtol a Call of Duty: Black Ops 4 első szezonja, ami a Rainbow Six: Siege mintáját követi, vagyis a következő napokban több fronton is megújul és kibővül majd a játék.

Anthem - gondok vannak a quickplay móddal

Akik előfizetői a Origin Access Premiernek, azok már javában nyúzhatják a BioWare legújabb játékát, az Anthemet, aminek bizony akadnak még problémái. Például a quickplay lehetőség, ami elég sokszor meg tudja tréfálni a játékosokat.

A Netflix az utolsó Marvel-sorozatokat is elkaszálta

Ahogy az várható volt, a Netflix megerősítette, hogy a korábbi Marvel-sorozatok törlése után a megmaradt két címét, a Jessica Jonest és a The Punishert is elengedi.