Hírarchívum - 2019. február

Rainbow Six: Siege - ne várjunk a battle royale-ra

Ha már a Tetrishez is készült battle royale-mód, akkor a DualShockers szerkesztője számára is adott volt a kérdés, vajon a Rainbow Six: Siege mikor bővül ki? A válasz egyértelmű, ne is számítsunk ilyesmire.

Állítólag új Transformers-játék van készülőben

A TFW2005 oldal szerkesztői szerint vadonatúj Transformers-játékon dolgozik a Certain Affinity csapata. A játék állítólag Transformers Online néven fut és külső nézetes akciót ígér.

Switchre látogat a The Witcher 3?

Egyelőre nagyon kérdőjeles a szóbeszéd, de több jel is arra utal, hogy a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 mellett nem feledkezik meg a The Witcher-sorozatról sem. Ha beigazolódnak a pletykák, akkor Switchre költözik Geralt legutóbbi kalandja.

Brit toplista: sehol sincs a Crackdown 3

A múlt heti megjelenések kicsit megbolygatták az eddigi állóvizet, így a Red Dead Redemption 2 ezúttal lecsúszott az aranyéremről. Azonban sem az éllovas Far Cry: New Dawnnak, sem a Crackdown 3-nak nincs oka az örömre.

Amnesia: The Dark Descent - lovecrafti nyugalom

Mindig is odavoltál az Amnesia-játékok világáért, de nem akartad magadat kitenni a sok-sok stressznek és rémületnek? Egyszerre vártál valami hátborzongató, de mégis békés kalandra? Akkor eljött az időd!

Apex Construct - siker az Apex Legends farvízén

A 2018-ban megjelent Apex Construct egy közepesen sikerült VR-játék lett, melynek legnagyobb érdekessége a címében rejlik; játékosok ezrei keverik össze a pár hete elrajtolt Apex Legendsszel.

Tekken 7 - Julia és Negan a fedélzeten

Összevont előzetest kapott a Tekken 7 második szezonbérletében szereplő következő két DLC-karakter, melyek megjelenési dátuma is egy napra esik. Érkezik Julia Change és Negan a Tekken 7 világába.

Overwatch - érkeznek a Hasbro figurái

Overwatch Ultimates néven egy teljesen új termékpalettát indít a Hasbro, amellyel a Blizzard mai napig komoly népszerűségnek örvendő játékában szereplő fontosabb karakterek miniatűr mását szerezhetjük be.

Rainbow Six: Siege - ez vár ránk az idén

Befutottak az ausztrálok és a negyedik éves tervek, illetve még egy történeti kisfilmet is kaptunk, szóval tényleg sűrű hétvégén van túl a Rainbow Six: Siege. Az alábbi cikkünkben összeszedtünk mindent, amit tudni és látni érdemes.

Csúsznak a Ghost of a Tale konzolos verziói

Habár februárra vártuk a sötét középkori egérkalandot, végül csak márciusban jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re a Ghost of a Tale, azaz pont egy évvel a PC-s premier után csaphatunk le rá.