Hírarchívum - 2019. május

Hároméves az Overwatch, jön az ingyenes hét

Jövő héten ünnepli a harmadik születésnapját a Blizzard nagysikerű FPS-játéka, az Overwatch. Az évfordulós esemény sok időszakos játékmódot visszahoz, ezeket pedig teljesen díjmentesen kipróbálhatjuk.

E3 2019: Két új játékkal készül a THQ Nordic

Már biztos, hogy legalább két új játék bejelentésével készül az idei E3-ra a THQ Nordic. A hírek szerint nem teljesen új címekről lesz szó, hanem egy régebbi játék remake-jéről és egy korábbi franchise folytatásáról.

Rainbow Six: Siege - íme, Nøkk és Warden

Az Operation Phantom Sight ismét két új operátorral bővíti ki a Rainbow Six: Siege játszható karaktereinek tárházát. Míg Nøkk erénye a lopakodás lesz, Warden a speciális szemüvegét használja majd, hogy kiszúrja a betolakodókat.

A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka

Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.

WoW Classic - ez bizony feature, nem bug!

Javában zajlik a World of Warcraft Classic bétája, amely során a játékosok becsületesen jelentik az itt-ott fellelhető bugokat. Ezek zöme azonban nem hiba, hiszen pont ilyen volt a játék annak idején is.

A Black Ops 5 lehet a 2020-as Call of Duty

Nem zajlott zökkenőmentesen a Sledgehammer és a Raven közös projektjeként készülő, 2020-as Call of Duty-játék fejlesztése. Az Activision átszervezte a fejlesztés menetét és ismét a Treyarchot állították a menet élére.

Epic Store Mega Sale - hova tűntek a játékok?

Megkezdődött az Epic Games Store első nagy leárazása, amely gyakorlatilag az itt meglelhető összes játékot érinti. Igen ám, de az akció idejére néhány kiadó eltávolíttatta a saját címeit a platformról.

Máris dobta a Denuvót a Rage 2

A Rage 2 és a Denuvo esete a szokásosnál is nagyobb port kavart. Megérkezett a játék legújabb frissítése, amely végleg eltüntette a Denuvo védelmi rendszerét a program összes változatából.

Bemutatkozott a Minecraft Earth

Egy teljesen új létsíkot hódít meg a Minecraft: a mi valódi világunkat. A Microsoft a kiterjesztett valóságba viszi a blokkokból emelt építményeket és a szögletes lényeket, az első előzetest pedig már most megleshetjük.

World War 3 - jön a Giga-Patch

A játék eddigi karrierje páratlanul el lett bénázva; az óriási kezdeti lelkesedést olyannyira lelombozták az állandó jellegű hálózati problémák, hogy mára gyakorlatilag kihaltak a szerverek. A fejlesztőktől azonban kap egy újabb esélyt.