Hírarchívum - 2019. május

Augusztusban jön a The Dark Pictures első része

Végre dátumot kapott a Supermassive Games legújabb horrorjátéka, amely egy antológia első fejezete lesz. Nyáron elmerülünk a The Dark Pictures: Man of Medan borzalmaiban - a helyszínünk egy tengerjáró.

Toy Story 4 - Keanu Reeves is beköszön

Megérkezett a Toy Story negyedik részének második hivatalos előzetese. Ebben végre megismerhetjük Keanu Reeves karakterét is, Duke Caboomot, aki majd Forky keresésében nyújt segítséget Woodynak.

Szeptemberben debütál a GRID következő felvonása

A Codemasters bemutatta a lényegében rebootnak tekinthető új GRID-et, ami a tervek szerint most szeptemberben jelenik meg. A hajtás után az első előzetest is megleshetitek.

George R.R. Martin videojátékon dolgozik

Márciusban már felröppent egy olyan pletyka, miszerint George R.R. Martin videojátékon dolgozik, de ezt most az író is megerősítette, méghozzá saját blogoldalán.

Elképesztően gyors lesz a következő PlayStation

A PlayStation vezető rendszertervezője, Mark Cerny a következő generációs PlayStation leleplezésekor elárulta, hogy nagyon gyors töltési idők várhatóak majd a konzoltól. Ezt most egy videón is megnézhetjük.

Júniusban lesz a Budapest Game Dev Day

Hosszabb kihagyás után ismét lehetőségetek lesz a hazai játékfejlesztői szakmában dolgozók előadásait meghallgatni. A Budapest Dev Dayt most júniusban tartják, az Epic Games támogatásával.

Érkezik a Killing Floor: Double Feature

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Killing Floor-sorozat, aminek alkalmából a Tripwire Interactive úgy döntött, hogy kidob egy gyűjteményes csomagot, a Killing Floor: Double Feature-t. Az egyetlen szépséghiba, hogy PlayStation-exkluzív.

Megvan, mikor kerül mozikba a John Wick 4

A harmadik rész befejezése meghagyta annak lehetőségét, hogy folytatódjon a John Wick, a Lionsgate pedig - miután a múlt héten kiütötték a Bosszúállók: Végjátékot a kasszáknál - bejelentette a negyedik felvonást.

A Sony megalapította a PlayStation Productionst

A Sony tegnap bejelentette, hogy megalapította a PlayStation Productionst, aminek az lesz a feladata, hogy a PlayStation ismertebb videojátékaiból készítsen majd sorozatokat és filmeket.

2021-ben érkezik a Mortal Kombat-film

Azt már eddig is tudni lehetett, hogy idén kezdődnek el a forgatási munkálatok, ám a mai napon a premier pontos dátuma is kiderült. Sajnos még két évig Mortal Kombat-film nélkül maradunk.