Hírarchívum - 2020. október

Decemberben összenő a Black Ops és a Warzone

Dacára a körítésváltásnak a Call of Duy-sorozat nem hagyja maga mögött a Warzone-t, a játék támogatása a Black Ops - Cold Warral párhuzamosan folytatódik tovább. A szoros integrációra decemberben láthatunk majd először példát.

Erős számokkal búcsúzik a konzolgeneráció

A Sony és a Microsoft is közzétette az elmúlt negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetjelentését. Noha a konzoleladásokon érződik a generáció vége, szépen pörgött a videojátékos biznisz mindkét cégnél.

Call of the Sea - videón az első 18 perc

Az amerikai IGN jóvoltából beleleshetünk az idei év végére ígért Call of the Sea első 18 percébe. Ha ismerősen cseng a főhősnő hangja, az nem véletlen, hiszen Norah-t a Firewatchból is ismerős Cissy Jones szólaltatja meg.

Frissítve: Tarolt a Kickstarteren a Frostpunk-társas

Még a nyáron jelentették be, hogy társasjáték készül a Frostpunk alapján, a napokban pedig kezdetét vette az adaptáció Kickstarter-kampánya. Az eddigiek alapján óriási sikernek örülhetnek az alkotók.

Wasteland 3 - átlépte az egymilliót a játékosbázis

Sokan voltak kíváncsiak az inXile Entertainment legújabb játékára, ugyanis a Wasteland 3 nemrég átlépte az egymilliós álomhatárt, ami játékosok számát illeti. A fejlesztők egy élőszereplős videóval mondtak köszönetet a rajongóknak.

Megkapta az utolsó előzetesét a Little Hope

A mai napon debütál a Supermassive Games antológiasorozatának legújabb fejezete, a Little Hope, amely az azonos nevű elhagyatott kis faluba kalauzolja a rettegésre vágyó játékosokat.

Már tölthetőek a heti Epic Games Store-játékok

Mivel a nyakunkon van a halloween, ezért nem túl meglepő módon továbbra is az ijesztgetésé és a rettegésé a főszerep az Epic Games Store épp ingyenesen bezsebelhető játékaiban.

Launch traileren a Destiny 2: Beyond Light

Nincs már hátra két hét sem, és elrajtol a Destiny 2 legújabb kiegészítője a Beyond Light, amely hőseink kalandjait ezúttal a Jupiter negyedik legnagyobb holdjára, a fagyos Europé felderítetlen tájaira repíti.

Warhammer: Chaosbane - így harcol a Witch Hunter

Novemberben indulhat a boszorkányvadászat a Warhammer: Chaosbane-ben, hiszen hamarosan vadonatúj játszható karakterrel bővül az ARPG, amelyről most egy rövid bemutatkozóvideó is érkezett.

Black Ops: Cold War - videón a PC-s verzió

Nagyon közel vagyunk már a Call of Duty: Black Ops - Cold War megjelenéséhez, pontosan ezért az Activision ütemesen bombáz minket az újabbnál újabb videókkal a játékról. A legújabb trailer a PC-s verzió extráit hivatott bemutatni.