Hírarchívum - 2020. november

Fallout 76 - mi is a Brotherhood of Steel?

A Steel Dawn kiegészítő érkezésével a Brotherhood of Steel is fontos szerepet kap a Fallout 76 világában. Ha eddig nem érdekelt a Fallout lore-ja, vagy éppen elmerültél benne és belezavarodtál, a Bethesda egy videóval tisztázza a dolgokat.

Egyre több Xbox One-játék támogatja a 120 fps-t

A visszafelé kompatibilitásnak és az új Xboxok erejének hála szépen bővül azon előző generációs játékoknak a száma, amelyek immáron akár 120 fps-sel is futtathatók az új konzolokon. De mi a helyzet a PlayStation 5-tel?

Cyberpunk 2077 - ilyen vas kell a ray tracinghez

A Cyberpunk 2077 minimális és ajánlott rendszerigénye már egy jó ideje ismeretes, arra viszont egészen mostanáig várnunk kellett, hogy kiderüljön, milyen erőműre lesz szükségünk, ha a játékot ray tracinggel megtámogatva pörgetnénk.

Warhammer: Vermintide 2 - patkányirtás minigunnal

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Fatshark kooperatív slashere, a Warhammer: Vermintide 2, amelyhez most egy újabb kiegészítőcsomag érkezett az Outcast Engineer képében.

Nioh Collection - friss képek a PS5-ös verzióról

Pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be a Team Ninja, hogy PC-re és PlayStation 5-re is ellátogat a Nioh 2, valamint ezzel együtt érkezik majd a Nioh Collection is. Utóbbi PS5-ös verziójáról most be is futott pár vadonatúj kép.

A Sony is bevezeti a saját Game Pass előfizetését?

Beszédes kedvében van mostanában a PlayStation ügyvezető igazgatója, Jim Ryan, aki ezúttal az orosz TASS-nak adott interjúja során említette meg, hogy készen állnak reagálni a konkurens Xbox Game Pass szolgáltatásra.

Total War: Warhammer II - decemberben új DLC

Eddig sem szűkölködött kiegészítőkben és letölthető tartalmakban a Total War: Warhammer II, amely december elején újabb DLC-vel jelentkezik. A The Twisted & The Twilight expanzióban ismét a skaveneké és az elfeké a főszerep.

A PC-s El Hijóra már nem kell sokat várnunk

A Honig Studios lopakodós spagettiwestern játékának nem egy pisztolyhős, hanem egy csúzlis kisfiú a főszereplője. Az El Hijo: A Wild West Tale hamarosan befut PC-n, de a konzolos változatokra még várnunk kell.

Az Xbox-exkluzív CrossfireX sem jelenik meg idén

Az Ázsiából nyugatra költöző CrossfireX is csatlakozik a koronavírus-járvány miatt elhalasztott játékok egyre bővülő sorához. Az Xbox-konzolokra fejlesztett lövölde csak 2021-ben fog megjelenni.

Az első képek az új Resident Evil-film forgatásáról

A Constantin Film még nem végzett a Resident Evil-adaptációkkal a Paul W. S. Anderson-féle feldolgozások után sem. Az első két játékot feldolgozó reboot forgatásáról kaptunk most néhány képet.