Hírarchívum - 2020. november

Eldőlt a Wonder Woman 1984 sorsa

A Warner és Patty Jenkins rendező mindenképp moziba akarja küldeni a Wonder Woman folytatását. A stúdió aközött vacillált, hogy ezt még idén megtegye, vagy a biztonság kedvéért ismét csúsztassa el. A döntés megszületett.

Star Wars: Squadrons - mégis kapunk új űrhajókat

Noha korábban a Motive azt állította, nem live service-játék lesz a Star Wars: Squadrons, most szerencsére mégis készülnek egy olyan frissítéssel, amely két vadonatúj űrhajót is hozzáad a csillagok között vívott csatákhoz.

Szörnyekkel van tele a Monster Hunter új előzetese

A Monster Hunter-film legújabb előzetese tömve van a franchise különböző monstrumaival. Aki az eddigi reklámanyagokból a szörnyeket hiányolta, annak ezúttal nem kell csalódnia: Diablostól Rathalosig minden van itt.

Alaposan bevásárolt a THQ Nordic anyacége

Az egyre terjeszkedő Embracer Group csinos nagybevásárlással zárja az évet: 13 játékstúdiót vett meg, derül ki a féléves pénzügyi jelentéséből. A felvásárolt csapatok között van a budapesti illetőségű Zen Studios is.

Befutottak az idei év The Game Awards jelöltjei

Hamarosan vége a 2020-as évnek, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, megérkeztek a Geoff Keighley nevével fémjelzett The Game Awards díjkiosztó jelöltjei. A győzteseket december 10-én hirdetik ki.

Madden NFL 21 - így fest a Series X- és PS5-kiadás

Az Electronic Arts megosztott egy vadonatúj előzetest a Madden NFL 21-ről, amelyben ezúttal mozgás közben is megtekinthetjük a sportjáték elképesztően látványos Xbox Series X-es és PlayStation 5-ös verzióját.

Launch traileren a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Két nap, és megjelenik a Hyrule Warriors: Age of Calamity, amelynek a cselekménye 100 évvel a The Legends of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik majd. A premierhez közeledve pedig befutott a játék utolsó előzetese is.

Íme, az eddigi japán next-gen konzoleladások

Érdekel, hogyan teljesítettek idáig a következő generációs konzolok az eladások terén a szigetországban? Ha igen, akkor van egy jó hírünk, mert a Famitsunak hála megérkeztek az első számok az indulásról.

Age of Empires II - megérkezett a battle royale-mód

Befutott a korábban már beharangozott frissítés az Age of Empires II: Definitive Editionhöz, amely többek között elhozta a battle royale-játékmódot is a klasszikus RTS újrakeverésébe. Az újdonságról most egy előzetest is tudunk mutatni.

PS4-re is megjelenhet a God of War: Ragnarök?

Hatalmas pletykalavinát indított el a könnyen félreértelmezhető válaszával a PlayStation-részleg vezetője, Jim Ryan, akit egy interjú során arról kérdeztek, hogy PS5-exkluzív lesz-e a 2021-re datált God of War: Ragnarök.