Hírarchívum - 2020. november

Football Manager 2021 - decemberben Xboxon is

A Football Manager-sorozat idei része nemcsak PC-re jelenik meg, 13 évnyi kihagyás után a futballmenedzselő játék újra játszható lesz az Xbox-konzolokon is. Végül mégsem marad le túlságosan a port a számítógépes megjelenés mögött.

Három játéka csúszását is megerősíti az Annapurna

Az Annapurna Interactive, számos indie játék felkarolója három játékával kapcsolatban is megerősítette, hogy elhalasztja a megjelenését. A korábban már pletykált 12 Minutes is ezek között van.

Elite: Dangerous ingyen az Epictől

A Frontier Developments űrszimulátora egy héten át a miénk lehet, még épp az előtt, hogy jövő év elején befutna az Odyssey kiegészítő. Emellett egy pixelgrafikával operáló, indie puzzle-fighter játékot is beszerezhetünk.

Marvel's Avengers - decemberben jön az első DLC

Mivel a Marvel's Avengers rajtja nem sikerült a legjobban, a készítők elhalasztották az első sztorikiegészítőket, hogy a hibajavításra tudjanak fókuszálni, a következő hónapban azonban elkezdik bővíteni az online játékot.

Johnny Silverhand is játszható a Cyberpunkban

A CD Projekt RED az este közzétette a Night City Wire-sorozat ötödik és egyben utolsó adását. Kaptunk egy új gameplay trailert, közelebbről is megismerhettük Johnny Silverhandet, emellett a zenékről és a JALI technológiáról is szó esett.

Remek rajtot vett az Assassin's Creed: Valhalla

A Ubisoft közlése szerint minden korábbi epizódnál jobban rajtolt az Assassin's Creed: Valhalla, aminek persze már voltak előjelei korábban Az is kiderült, hogy hány játékosnak sikerült ivópárbajt nyernie.

Májusban jöhet a Far Cry 6

Noha a Ubisoft még nem erősítette meg hivatalosan, az Xbox Store alapján májusban kerülhet boltokba az új Far Cry. A folytatást a koronavírus-járvánnyal járó nehézségek miatt halasztotta el korábban a cég.

iOS-re is becsempészik a GeForce Now-t

Beigazolódtak a pletykák, az NVIDIA böngészőkön keresztül hozza el a GeForce Now szolgáltatását az iOS-es eszközökre, ezzel pedig a Fortnite-ot is játszhatjuk majd a platformon.

James Bond-játékon dolgozik az IO Interactive

A 47-es ügynök mellé a 007-est is betárazta a dán IO Interactive, a csapat ugyanis bejelentette, hogy a Hitman 3 mellett egy James Bond-játékon is dolgozik jelenleg. Egyelőre nem sokat tudni a fejlesztésről.

A volt EA-alelnök csapata két projekten is dolgozik

A Patrick Söderlund alapította Embark életjelet adott magáról. Tavaly óta nagyban dolgoznak egy játékon, amelyben régi és új zsánereket kevernének vadonatúj technológiákkal. Emellett nekikezdtek egy csapatalapú shooter kidolgozásának is.